banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Virtualni arhiv Pakračkog lista

Kolovoz 2022

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 48 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Gospodarstvo
Darko Baronica
1599

VANJA RAŽOV, VODITELJICA RAZVOJNOG ODJELA PCP Poduzetnici bi trebali promijeniti način razmišljanja

Što se događa s natječajima za europska sredstva, kada i zašto ih nema, kada će ih biti, što je u takvoj situaciji  činiti zainteresiranima za  njihovo korištenje, kakve su im šanse, pital pročitaj..

Sport
Darko Baronica
849

HAJDUKOVA ŠKOLA NOGOMETA Počinju prvenstva za četiri kategorije

Ovog vikenda započinju prvenstva za većinu selekcija mladih kategorija NK „Hajduka“. U županijskim ligama u utrku za prvenstvene bodove ove sezone nastupit će Hajduk u četiri kategorije: najmlađi pr pročitaj..

Vijesti
1118

GD HCK PAKRAC Prikupljeno 109 doza krvi na trećoj ovogodišnjoj akciji

Dobrovoljno darivanje krvi, treće ovogodišnje, održano je jučer u prostorijama DVD Lipik u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pakrac i Zavoda za transfuzijsku medicinu.  Pristupilo je pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1036

MOTOCROSS / Dobre vožnje u Krašiću, postolja u utrkama prvenstva Zagorja

Na Međunarodnom prvenstvu Hrvatske u motocrossu održanom 21. kolovoza u Krašiću Leo Dvorski je u klasi MX50J osvojio 4. mjesto, jednako kao i Stefan Lenče u svojoj MX65J klasi. Treći predstavnik MK pročitaj..

Prosvjeta
Iva Širac
1037

POČETAK ŠKOLSKE GODINE BEZ MASKI Na nastavu 1143 pakračkih učenika

U ponedjeljak  5. rujna bit će prvi radni dan i za oko 1143 učenika u tri prosvjetne ustanove u Pakracu, a početak ove školske godine, barem kako je to najavljeno iz Ministarstva, obilježit će pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1410

„POZDRAV LJETU“ 2022. Jednodnevna zabava na Omanovcu

Najpoznatije šumsko druženje „Pozdrav ljetu“ održati će se u šestom izdanju ovoga vikenda, u subotu 3. rujna,  kod Planinarskog doma Omanovac koji je ujedno i organizator ovog događanja. Nazivu pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
987

POČETAK SEZONE U MŽNL I 1. ŽNL: Hajduk izgubio u D. Andrijevcima, Dobrovac pregazio Parasan!

  Unatoč solidnoj partiji, novu prvenstvenu sezonu MŽNL SB/PŽ Hajduk je otvorio porazom od 5:2 na gostovanju kod Tomislava iz Donjih Andrijevaca. Domaćin je poveo u 13. minuti, Hajduk poravnao d pročitaj..

Udruge
Iva Širac
1470

UDRUGA ŽENA DONJA OBRIJEŽ Skupštinom obilježile 10 godina djelovanja

„Udruga žena Donja Obrijež osnovana je 2. rujna 2012. godine s inicijativom da se nešto pokrene u selu i doprinese radom za svakog mještana. Za predsjednicu je tada izabrana Tatjana Grlica koja je j pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
2629

(PROMO) ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA „ŽIVOT RURALNE ŽENE“ Projektnim aktivnostima promicale ruralne vrijednosti

Cilj ovog projekta bio je jačanje kapaciteta udruge aktivnostima koje promiču razvoj hrvatskog sela, a usmjerene su poljoprivredi i ruralnim vrijednostima na području grada Pakraca koje je naša udru pročitaj..

Kultura
Pakrački List
906

KINO HRVATSKI DOM Uskoro započinje redovni kino program

Nakon ljetne stanke kino Hrvatski dom u Pakracu započinje redovni kino program hitom ELVIS koji će biti prikazan SAMO u petak, 2.9.2022. (nakon crtića VATRENO SRCE) u 2 pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1358

U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne u prodaji će biti novi 603. broj „Pakračkog lista“ u kojem možete pročitati: Odgovore zna samo Krleža Za desetak dana za sve uzraste počet će nova školska (pedagoška) godina. On pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1183

KORONA VIRUS U ŽUPANIJI Oboljelih i hospitaliziranih sve više

U Požeško-slavonskoj županiji s današnjim danom aktivno je 292 slučaja zaraze korona virusom pri čemu je čak 13 osoba bilo hospitalizirano. Dva dana ranije aktivnih slučajeva oboljenja je bilo čak i pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
951

„BUDI TURIST U SVOM GRADU“ Turistički obilazak na temu pakračke narodne predaje

Turistički obilazak pod nazivom „Budi turist u svome gradu“ nastavlja se ovoga petka 26. kolovoza s početkom u 18 sati na pakračkoj šetnici kod Turističke zajednice grada Pakraca, koja je ujedno pok pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1083

KUGLAČKA PRVENSTVA Pet ekipa se natječe u četiri lige

Druge rujanske subote započinje službena kuglačka natjecanja u sezoni 2022/23. godine. Na staze će kuglači KK Pakrac-Papuka i KK Slavonskog banovca u sklopu natjecanja u 1.B HKL i 2. HKL. Osim njih pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
717

(PROMO) "ZAJEDNO U DRUGU MLADOST" Likovna radionica za bake i djedove te unučad

U sklopu provedbe projekta Zajedno u drugu mladost u srijedu 24.8. s početkom u 17 h će se u prostoru Matice umirovljenika Pakrac – Lipik održati likovna radionica za bake i djedove te njihovu unuča pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
912

GDCK PAKRAC Akcija dobrovoljnog darivanja krvi 29. kolovoza u Lipiku

Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac poziva sve dobrovoljne darivatelje da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će biti održana u ponedjeljak, 29. kolovoza u prostorijam pročitaj..

Kultura
Iva Širac
1576

PAKRAČKI UČENICI U LJETNOM TAMBURAŠKOM KAMPU Šimun Delišimunović i Luka Brus „brusili“ glazbena umijeća

Završnim koncertom na Trgu bećarca jučer je u Pleternici završio prvi Ljetni tamburaški kamp u organizaciji grada Pleternice, Javne ustanove Pleternica, Turističke zajednice grada Pleternice i Hrvat pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
2126

PAKRAČKI RUKOMETAŠ ODLAZI NA CIPAR Kligl prešao u Anorthosis Famagustu

Nakon fenomenalne sezone u elitnom hrvatskom rukometnom rangu, u kojoj je u 24 utakmice postigao 134 gola što ga je statistički svrstavalo među najbolje rukometaše u državi, Karlo Kligl je ovog ljet pročitaj..

Sport
Pakrački List
906

PRVENSTVO HRVATSKE U STRELIČARSTVU NA OMANOVCU Domaćinima pet zlatnih medalja

Streličarski klub „Kuna“ i ove godine je u suorganizaciji Hrvatskog streličarskog saveza bio domaćin Prvenstva Hrvatske u 3D disciplini održanom 20. kolovoza na Omanovcu. Iako vremenske prilike nis pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
804

[PROMO] ZAJEDNO U DRUGU MLADOST: U utorak predavanje za umirovljenike

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac i Matica umirovljenika Pakrac – Lipik u sklopu provedbe EU projekta „Zajedno u drugu mladost“  u prostoru Matice umirovljenika na adr pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1235

GRAD PAKRAC: Poziv korisnicima CZSS zbog podmirenja dijela troškova grijanja na drva

Putem službene web stranice Grad Pakrac poziva samce i/ili nositelja kućanstva na kojeg glasi Rješenje CZSS o utvrđenom pravu na zajamčenu minimalnu naknadu, a koji se griju isključivo na drva, da o pročitaj..

Vijesti
1708

NACIONALNI DAN MIROTVORSTVA Obilježena 31. obljetnica otmice dr. Ivana Šretera

Nacionalni dan mirotvorstva, proglašen u spomen na dr. Ivana Šretera, obilježen je jučer odavanjem počasti u Kukunjevcu gdje je prije 31 godinu izvršena otmica dr. Šretera. Otmica je bila tek uvod u pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1269

RUKOMET / "PALI" KAMP: Deseto izdanje privuklo četrdesetak djece iz okruženja

Od 17. do 21. kolovoza u Pakracu se provodi tradicionalni 10. po redu „PaLi“ rukometni kamp namijenjen dječacima i djevojčicama rođenim 2008./2009. godine.Ove godine u kamp je pristiglo četrdeset i pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
6003

NOVO U PAKRACU Maloprodaja Oxmed Pharme u Preradovićevoj

Tvrtka Oxmed Pharma od 17. kolovoza i službeno djeluje u Pakracu i to na adresi Petra Preradovića 1, gdje je danas prijepodne svečano otvorena njihova maloprodajna trgovina. Riječ je o osječkoj tvrt pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
941

ZAJEDNO U DRUGU MLADOST: Likovna radionica za bake, djedove i unučad

  U sklopu provedbe projekta Zajedno u drugu mladost u srijedu 17.8. s početkom u 17h će se u prostoru Matice umirovljenika Pakrac – Lipik održati Likovna radionica za bake i djedove te njihov pročitaj..

Magazin
2364

ZDRAVA PREHRANA ZA DOBRU LINIJU Robert Klobučarević: „Važno je jesti sve!“

  Užurbani stil života ispunjen brojnim poslovnim i privatnim obvezama svake godine naglo usporava dolaskom ljeta i godišnjih odmora kada nam se svakodnevica rasterećuje za barem upola. Tek u to pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1675

MEMORIJAL BRANITELJA: Hajdukovci pobijedili Lipik i obranili naslov

Domaćin Hajduk pobjednik je "Memorijalnog turnira hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik" igranog 13. i 14. kolovoza na pakračkom gradskom stadionu. Oni su u finalnom susretu, odigranom pred više od dv pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1388

MEMORIJALNI NOGOMETNI TURNIR U finalu Hajduk protiv Lipika

U finalu „Memorijalnog nogometnog turnira hrvatskih branitelja Pakrac – Lipik“ što se 13. i 14. kolovoza igra na gradskom stadionu u Pakracu, igrat će domaćin Hajduk i Lipik 1925. Rezultat je to prv pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
3871

Preminuo mladić iz smrskanog Golfa. Majka: "Njegovo junačko srce živjet će u nekom drugom"

Nakon gotovo mjesec dana borbe za život, 19-godišnji Ivan Poletto podlegao je teškim ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se prije manje od mjesec dana dogodila u Pakracu, potvrdila nam je pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
889

[PROMO] Gospa doziva na svoje pleterničko brdo - zadnjih 9 dana kolovoza vrijeme je za duševni mir

Kroz preko 60 godina trajanja Devetnice Gospi od Suza koju je pokrenuo i predvodio pokojni vlč. Ljudevit Petrak, a nastavio današnji rektor Svetišta Antun Ćorković, brojni hodočasnici su posjetili o pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 48
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić