Virtualni arhiv Pakračkog lista

Kolovoz 2022

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 14 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Sport
Dinko Kliček
271

13./14. KOLOVOZA U PAKRACU "Memorijal branitelja" - dvodnevna generalna provjera uoči sezone

U jeku ljetnih priprema za predstojeću sezonu, na gradskom stadionu u Pakracu će uoči blagdana Velike Gospe, 13. i 14. kolovoza biti odigran tradicionalni „Memorijalni nogometni turnir hrvatskih bra pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
699

MOST U KUSONJIMA Proširuju ga za četiri metra

Nakon nepuna dva mjeseca od početka radova na mostu preko Pakre u Kusonjima (državna cesta DC 38)  oni su još uvijek u fazi micanja dijelova stare konstrukcije, vjerojatno izgrađene „oko 2. svj pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
1096

125 GODINA DVD-a DONJA OBRIJEŽ Respektabilna tradicija koja hvali, ali i obvezuje

„Neupitno je da Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Obrijež odlikuje kvalitetan rad, no osim toga, njihova prepoznatljivost u širem okruženju je i velika posvećenost radu s mladima. Sudionici su mn pročitaj..

Vijesti
Gordana Marčetić
420

DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI Odavanjem počasti braniteljima obilježen spomen na VRO „Oluja“

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, sjećanje na vojno-redarstvenu akciju „Oluja“ u kojoj je oslobođen Knin i najveći dio zaposjednutoga hrvatskog teritorija, obilježeni pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
170

(PROMO) ZAJEDNO U DRUGU MLADOST Predavanje za umirovljenike „Važnost ginekoloških pregleda u žena starije životne dobi“

Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac i Matica umirovljenika Pakrac – Lipik u sklopu provedbe 1,5 milijuna kuna vrijednog EU projekta „Zajedno u drugu mladost“  u prostoru pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
596

RADOVI NA TRGU Polaže se asfalt

Od jutros je u tijeku asfaltiranje grubim (nosećim) slojem županijske ceste koja u dužini od 120 metara, od ulaza u kuriju Janković do kuće Dizepp, prolazi Trgom bana Josipa Jelačića koja je radi te pročitaj..

Vijesti
Gordana Marčetić
787

PJESMA „PAKRAC – TAJ MALI GRAD“ Snimljen spot za dječju pjesmu o Pakracu

Pjesma „Pakrac – taj mali grad“ sada ima i pripadajući glazbeni spot koji je nedavno snimljen te premijerno prikazan na Dječja tv. Pred samim zelenim platnom filmskog studija stajali su prvotni izvo pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
512

U ŽARKOM LJETU O GRIJANJU Uslijed straha od nestašica i cijene plina građani se okreću drvima

Ovih dana živimo na temperaturi iznad 35 stupnjeva Celziusa što mediji uz pomoć znanosti napuhavaju kao nedoživljeni toplinski val, mada bi zapravo uz dva ili tri stupnja tolerancije trebala biti uo pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
286

ZBOG BLAGDANA Umjesto u petak, otpad odvoze u četvrtak

Iz Komunalca obavještavaju korisnike iz Pakraca da će zbog državnog praznika Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja (5. kolovoza), odvoz otpada iz dijela Pakraca, koji se inače vrši pročitaj..

Sport
Iva Širac
290

FINANCIRANJE PROJEKATA U SPORTU NA PODRUČJU ŽUPANIJE Za pakračke sportske programe 28.000 kuna

U sklopu Javnog poziva za sufinanciranje programa/projekata u sportu od interesa za opće dobro na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini čiji su rezultati objavljeni na službenim stranic pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
420

ZBOG RADOVA Zatvorena cesta u Ulici Matkovac

Županijska uprava za ceste obavještava građane da je zbog radova od 3. do 4. kolovoza do 18 sati zatvorena za promet županijska cesta u Prekopakri, Ulica Matkovac prema Batinjanima. Građani se mole pročitaj..

Vijesti
Iva Širac
793

MIKOLA SLYPENKI, NAŠ NOVI SUGRAĐANIN IZ UKRAJINE Najvažnije je da radom mogu prehraniti obitelj

Mikola Slypenki, 39-godišnji Ukrajinac, s obitelji je početkom travnja s grupom izbjeglih osoba stigao u Pakrac. Budući da je otac troje djece, Mikola je mogao legalno otići iz Ukrajine te je s obit pročitaj..

Kultura
Gordana Marčetić
225

GRADSKA KNJIŽNICA PAKRAC O čitanju i čitalačkim ljetnim preporukama

Govoreći o čitanju mnogi će se složiti da, u informacijskom dobu u kojemu živimo, smo okruženi s pregrštom materijala za lagano čitanje. Bilo da se radi o člancima, kratkim crticama na društvenim mr pročitaj..

Vijesti
Iva Širac
1554

21-GODIŠNJI OBRTNIK DINO SADILEK IZ PAKRACA Pobijedio mladost i neiskustvo

Danas kada je normalno da kućanstvo ima jedan ili više osobnih automobila, čini se kako je ideja iznajmljivanja vozila potpuno nepotrebna. Ali samo na prvu. Sve veći broj ljudi, organiziranih grupa, pročitaj..

Rezultati 1 - 14 od 14