slika likovna radionica 24

U sklopu provedbe projekta Zajedno u drugu mladost u srijedu 24.8. s početkom u 17 h će se u prostoru Matice umirovljenika Pakrac – Lipik održati likovna radionica za bake i djedove te njihovu unučad. Radionicu će voditi magistra primarnog obrazovanja Iva Ivanović. Budući da se bliži početak nove školske godine, tema radionice biti će „Moja školska torba“. Cilj ove likovne radionice je razvijanje vizualno-oblikovnih spoznaja kao posljedice zapažanja, vizualno-oblikovnog istraživanja, stvaranja i vrednovanja pomoću kombiniranih likovnih tehnika. Osim toga, bake i djedovi će provesti kvalitetnih sat i pol vremena sa svojom unučadi te se pritom družiti i predahnuti uz grickalice i sokiće.

Radionica će se održati u klimatiziranom prostoru te GDCK Pakrac i Matica umirovljenika Pakrac-Lipik pozivaju sve zainteresirane umirovljenike da se skupa sa svojom unučadi priključe dok još imaju mogućnosti budući da projekt uskoro završava.

Naime, završni datum provedbe projekta  „Zajedno u drugu mladost“ je 5.10.2022. godine. Projekt je pripremila Lokalna razvojna agencija Poduzetnički centar Pakrac. Prijavitelj je Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac, a partner Matica umirovljenika Pakrac – Lipik. Kandidiran je na natječaj Europskog socijalnog fonda: „Pridruži se – aktivni u mirovini“ - Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, iz Operativnog program Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020 te je za njegovo provođenje odobreno bespovratnih 1,556 milijuna kuna.

Raspored održavanja preostalih radionica kao i svih drugih aktivnosti koje će se još provesti u sklopu projekta možete naći na Facebook stranicama Matice umirovljenika gdje se one tjedno objavljuju.

logo skupni 4 10

lenta 2 9