banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Virtualni arhiv Pakračkog lista

Veljača 2021

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 52 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Darko Baronica
1580

AGLOMERACIJA: Najavljene teškoće u vodoopskrbi i prometu

Zbog radova na aglomeraciji, ali i modernizaciji vodovodnog sustava na jugu Pakraca, početkom idućeg tjedna Vode Lipik i Gorenjska gradbena družba Kranj najavljuju prekide u sustavu vodoopskrbe u vi pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1575

DARIVANJE KRVI 1.OŽUJKA: Akcija darivanja krvi samo u Lipiku

Prva od četiri redovne godišnje akcije dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pakrac i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu bit će održana u ponedjeljak (1. pročitaj..

PROMO ČLANAK
Darko Baronica
1586

[PROMO] ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA EN. OBNOVE OŠ GRIGORA VITEZA POLJANA

U energetsku obnovu zgrade Osnovne škole Grigora Viteza u Poljani unazad nešto više od dvije godine uloženo je 2,38 milijuna kuna kojima su financirane aktivnosti izrade projektne dokumentacije, gra pročitaj..

Kultura
Silvia Feltrin
1485

„CROATIO IZ DUŠE TE LJUBIM“: Večer domoljubnih pjesama

Šestero učenika osnovnih škola iz Valpova, Kutjeva, Bjelovara i Pakraca, nastupilo je na 2. Dječjem festivalu domoljubne pjesme „Croatio iz duše te ljubim“ održanom sinoć u Hrvatskom domu dr. Franjo pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1357

DANAS U PRODAJI: Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 585. broj Pakračkog lista. Strpljenje Za dva tjedna bit će točno godinu otkako smo po prvi put za djecu za... pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2529

NOVI VLASNICI U PAPUKOVOM DVORIŠTU: Mali poduzetnici bi trebali nadomjestiti nekadašnji drvoprerađivački gigant

Nakon provedenog javnog natječaja, 23. veljače petero poduzetnika su potpisivanjem kupoprodajnog ugovora postali vlasnici šest parcela u nekadašnjem industrijskom dvorištu DI „Papuka“ o čemu smo izvij... pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
4503

INOVACIJA S PAKRAČKIM POTPISOM "Detas" razvija Pametne pješačke prijelaze

Razvijanje prometne infrastrukture lakmus je papir svake iole razvijene sredine, a koraku u budućnost na tom polju odnedavno doprinosi i tvrtka Detas iz Pakraca s najnovijim trendovima LED rasvjete. pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1644

AKTUALNI SAT GV PAKRAC Najviše pitanja oko velikih projekata

  Radovi na aglomeraciji te sudbina zamišljenih velikih projekata su bile središnje točke aktualnog sata jučerašnje sjednice Gradskog vijeća Pakrac. Dr. Kristina Milek (HDZ) je pohvalila činjen pročitaj..

Politika
Darko Baronica
1848

GRADSKO VIJEĆE PAKRAC Uskoro gradski poticaji za poljoprivrednike

Program potpore u poljoprivredi nova je mjera Grada Pakraca koja ima za cilj razvoj poljoprivrede i unapređenje ruralnog prostora te poticanje osnivanja novih i jačanje postojećih poljoprivrednih gosp... pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2424

NOVA PODUZETNIČKA ZONA: Petero poduzetnika potpisalo kupoprodajne ugovore

Petero poduzetnika danas je u gradskoj vijećnici potpisalo kupoprodajne ugovore kojim su od Grada otkupili parcele u novoj pakračkoj poduzetničkoj zoni, koju je Grad formirao u bivšem industrijskom dv... pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
2349

OBILJEŽAVANJA POČETKA RATA: Epidemiološke mjere smanjile broj sudionika

 „Pakračka ratna (pri)sjećanja“ naziv je digitalne izložbe koja će se od četvrtka, 25. veljače u 18 sati moći pogledati na web stranicama pakračke knjižnice i muzeja. Bit će to prva aktivnost u s pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
1409

[PROMO] PROJEKT „Revitalizacija društvenog centra Pakrac“: Edukacija Poduzetništvo mladih

U sklopu projekta „Revitalizacija društvenog centra Pakrac“ NK Hajduk Pakrac provest će se 10 edukacija u trajanju od 3 sata na temu „Poduzetništvo mladih“. Za mlade postoje mnoge mogućnosti za ulazak... pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1723

CIJEPLJENJE: Ambulantama 500 doza cjepiva AstraZeneca

Na našu županiju ovog tjedna će doći 282 doze cjepiva Pfeizer/BioNTech i 500 AstraZeneca/Oxford i sva ona su namijenjena prvom procjepljivanju. Oko polovine prispjelih doza cjepiva Pfeizer i dalje je ... pročitaj..

PROMO ČLANAK
Silvia Feltrin
1636

[PROMO] PROJEKT “MASLAČAK ISPUNJAVA ŽELJE”: Edukacije za odgojitelje i stručne suradnike

U sklopu projekta „Maslačak ispunjava želje“, kodni broj: UP.02.2.2.08.0045, koji se provodi u Dječjem vrtiću Maslačak završen je ciklus edukacija i radionica u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta ... pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1975

RADOVI NA AGLOMERACIJI Istočni dio grada će prometovati jednom trakom

Uslijed radova na aglomeraciji za veći dio idućeg tjedna izvođač Gorenjska gradbena družba najavljuju otežano odvijanje prometa u istočnom dijelu grada. Tako najavljuju za ponedjeljak i utorak 22. i pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
3869

USPJEH LOKALNIH PČELARA Krajnovićev cvjetni med najbolji u županiji!

Prigodnom podjelom priznanja održanom danas u Pakracu, objelodanjeni su rezultati 11. županijskog ocjenjivanja kvalitete sortnih vrsta meda, što je u organizaciji Pčelarskih udruga Zlatna dolina (Pž) ... pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1361

NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE: Novozaposlenih 23, dvoje u inozemstvu

U siječnju su, iz evidencije pakračkog Zavoda za zapošljavanje, posao dobile 23 osobe što je sedmero manje nego u prosincu ili 13 manje nego lanjskog siječnja. Iz službene evidencije nezaposlenih dv pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2483

IZBOR NAJBOLJIH PAKRAČKIH SPORTAŠA U 2020. GODINI: U tri konkurencije 15 kandidata

Završen je postupak kandidiranja za sportaša godine, najboljeg mladog sportaša i sportskog djelatnika Grada Pakraca za 2020. godinu, koji već tradicionalno 28. godinu provodi Pakrački list, a zadnjih ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1614

NOVI DIZAJN NAŠEG PORTALA Suvremeniji i prepoznatljiviji

Jučer poslijepodne smo u javnost pustili naš redizajniran portal što vjerujemo da su mnogi naši svakodnevni čitatelji primijetili. No s objavom toga smo čekali da se uvjerimo da sustav funkcionira. To... pročitaj..

Magazin
Silvia Feltrin
3793

MLADI PAKRAČKI FOTOGRAFI: Prva izložba S. Marin i A. Pejše

Prva samostalna izložba pod nazivom „Fotografija i mi“ mladih pakračkih fotografa Sare Marin i Antonija Pejše, objavljena je u, za današnje vrijeme uobičajenom, online obliku na stranicama bashART, pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1637

TJEDAN PSIHOLOGIJE U PAKRACU: Važno je dobro se osjećati

„Život je pun uspona i padova. Nikad ne znamo što nas čeka u budućnosti, ali i u teškim vremenima uvijek ima i lijepih stvari, stvari koje nas vesele i to je ono čemu trebamo težiti“, rekla je pakra pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1278

[PROMO] „ŽENA ISPRED VREMENA“ Obostrano zadovoljstvo korisnika i zaposlenih

Prošlo je više od šest mjeseci otkako žene zaposlene u sklopu projekta „Žena ispred vremena“ skrbe za korisnike projekta čije je opći cilj pridonijeti smanjenju nezaposlenosti, rizika od siromaštva pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
2958

PRVI PUT NAKON RATA: U Pakracu ambulanta medicine rada

Od prošle jeseni u sklopu pakračke ispostave Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, u Pakracu djeluje ambulanta medicine rada i sporta na čijem čelu je dr. Ivan Beluškov, specijalist ove dvije me pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1678

MAŠKARE: Bez povorke, ali šareno i veselo

Poklade, fašnik, maškare… svečano je razdoblje prije korizme koje se obilježava brojnim prigodnim sadržajima, igrama, maskiranjem i prerušavanjem. Zbog epidemioloških mjera ove godine je izostala ve pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1529

ZBOG RADOVA I KVAROVA: Problemi s vodoopskrbom

Iz Voda Lipika, ali i Gorenjske gradbene družbe, izvođača radova na aglomeraciji, za danas najavljuju u više dijelova grada problem s opskrbom vodom. Radi spajanja cjevovoda na Trgu dr. Franje Tuđma pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1597

TRŽNICA PAKRAC: Sutra prodaja šarana

Povodom blagdana Pepelnice na Gradskoj tržnici Pakrac bit će organizirana prodaja šarana iz uzgoja Ribnjačarstva Končanica, sutra 16. veljače (utorak) s početkom u 8 sati , obavijestio je Alen Stipi pročitaj..

Vijesti
Silvia Feltrin
1395

14. TJEDAN PSIHOLOGIJE: Predavanja o životu u kriznim vremenima

Pakračka gradska knjižnica poziva vas i ove godine na 14. Tjedan psihologije koji se širom Hrvatske pa tako i u Pakracu obilježava u tjednu od 15. do 21. veljače pod sloganom „Čuvajmo (mentalno) zdrav... pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1569

NATJEČAJI GRADSKE UPRAVE: Za mlade obitelji 250, za udruge 280 tisuća kuna

Na svojoj službenoj stranici pakračka gradska uprava unazad pet dana je objavila pet javnih poziva pojedincima i udrugama za sufinanciranje različitih projekata iz gradskog proračuna u 2021. godini. pročitaj..

Politika
Darko Baronica
2360

OSNOVAN DOMOVINSKI POKRET: Goran Grafina predsjednik

Goran Grafina je izabran za predsjednika ogranka Domovinskog pokreta Pakraca koji je sinoć osnovan u Hrvatskom domu. Damir Špančić i Dobrica Kliček su potpredsjednici, a rizničarka je Marija Žilić P pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1993

NOVOST U OPSKRBI PLINOM: Više brige Komunalcu, manje potrošačima

S računima za siječanjsku potrošnju plina Komunalac je potrošačima poslao i obavijest da od 31. ožujka prestaje pružati uslugu opskrbe plinom u domaćinstvima u obvezi javne nabave te će se tim poslo pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 52
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić