banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Virtualni arhiv Pakračkog lista

Svibanj 2018

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 113 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Pakrački List
690

MULTIPAK Donacija La Lorraine Bakery grupe

Multipaku je danas pristigla donacija tvrtke La Lorraine Bakery group. Radi se o dvije palete smrznutih slatkih pekarskih proizvoda koje su privremeno smještene u Hotelu Pakrac i u mesnici Lapaš. Kako... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
686

DANAS Dokumentarni film i koncert Brass kvarteta

U okviru programa Multipak Expoa 2018, danas 31. svibnja s početkom u 20 sati u Gradskoj knjižnici moći ćete pogledati hrvatski dokumentarni film "Turizam!" Tonćija Gaćine, a s početkom u 21 sat u Spa... pročitaj..

Sport
Pakrački List
752

DANAS NA GRADSKOM STADIONU Hajduk protiv Gunje

U predzadnjem kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje pakrački Hajduk danas na svom stadionu s početkom u 17,30 sati igra utakmicu protiv NK Jadrana iz Gunje. Radi se, gledajući tablicu o susjeds... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
930

MULTIPAK U GLAZBENOJ ŠKOLI Bubnjarska radionica Branka Trajkova - Traka

Uz dobar ritam i mnogo smijeha protekla je jučerašnja bubnjarska radionica u glazbenoj školi koju je vodio Branko Trajkov Trak, bubnjar Zabranjenog pušenja, moglo bi se reći već stalan gost Multipaka ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
681

LJETO Ljubiša Gunjević: Prvo kupanje na bazenima početkom lipnja

Sezona kupanja na bazenima počinje 8. lipnja kad bi lipički kupališni kompleks trebao primiti svoje prve goste, doznajemo od Ljubiše Gunjevića iz lipičke tvrtke Lumina d.o.o. koja temeljem višegodišnj... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
736

GRADSKA SPORTSKA DVORANA Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak

Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak Pakrac održana jučer poslijepodne u Gradskoj dvorani tradicionalno je jedno od najposjećenijih gradskih događanja što nije izostalo ni ove godine. Dupkom puna ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
684

TRIBINA O NESTALIM HRVATSKIM BRANITELJIMA Civilizacijsko, pravno i humanitarno pitanje

Naporima nadležnih tijela RH do danas je riješena sudbina više od 80 posto evidentiranih nestalih osoba, no još je uvijek nepoznata sudbina 1.526 osobe te mjesto ukopa posmrtnih ostataka 419 smrtno st... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
776

DAN OSNOVNE ŠKOLE „Mladost, bezbrižnost, sloboda“.

Umjesto redovne nastave u Osnovnoj školi braće Radić Pakrac danas se obilježava Dan škole kreativnom manifestacijom pod geslom „Mladost, bezbrižnost, sloboda“. U prijepodnevnom programu održava se saj... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
672

DRUGI DAN MULTIPAKA Svježe ideje i odličan posjet

Drugi dan „Multipaka“ protekao je u znaku nove tehnologije 3D ispisa i dokumentarnog filma, a obilježio ga je odličan odaziv publike. Pred početak prikazivanja finskog dokumentarnog filma „Moje stvari... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
683

DANAS Bubnjarska radionica i dokumentarac

U srijedu 30.5.2018. od 17 sati u Osnovnoj glazbenoj školi bubnjarsku radionicu vodi Branko Trajkov Trak, poznati bubnjar grupe „Zabranjeno pušenje“, a večer je ponovno rezervirana za dokumentarni fil... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
762

MULTIPAK U KNJIŽNICI- Proaxis prezentacija i radionica SMARTBOARD, NCOMPUTING i RUCKUS

Kako izgledaju rješenja koja predstavljaju budućnost komunikacijske i prezentacijske tehnologije moglo se danas čuti i vidjeti u Gradskoj knjižnici Pakrac, na prezentaciji tvrtke Proaxis d.o.o. , ovog... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
677

ZBOG TIJELOVA Ovog tjedna tržnica srijedom

Zbog blagdana Tijelova, ovog tjedna tržni dan na pakračkoj tržnici bit će umjesto četvrtka u srijedu 30. svibnja. ... pročitaj..

Sport
Pakrački List
753

LJETNI MALONOGOMETNI TURNIR Igra se od 5. do 15. lipnja

Zbog odigravanja svjetskog nogometnog prvenstva tradicionalni pakrački ljetni malonogometni turnir, već 21 godinu za redom, igrat će se ove godine nešto ranije, od 5. do 15. lipnja. Kao i ranijih godi... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
684

Danas radionice i dokumentarac

UTORAK je rezerviran za radionice u prostoru Gradske knjižnice Pakrac – od 10 do 12 sati tvrtka Proaxis će prezentirati nComputing, smartboard i ruckus, dok će od 18 sati Goran Arbanas voditi radionic... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
747

MULTIPAK ULIČNI ATELJE Likovna radionica za osnovnoškolce

Muzej Grada Pakraca ugostio je danas u dvorištu Kurije Janković prvu radionicu u okviru 7. Multipak Expo-a. Tema radionice je street art tj. ulična umjetnost, stvaralaštvo u kojem je atelje otvoreni p... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
712

7. SMOTRA FOLKLORA "PAKRAČKO LJETO" - Čuvari kulturne baštine i ove godine oduševili

Odlični vremenski uvjeti, pravi ljetni, bili su kao naručeni za 7. Smotru folklora koja se već tradicionalno održava krajem svibnja u okviru Pakračkog kulturnog ljeta. U organizaciji Kulturno-umjetni pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
737

DANAS POČINJE Multipak 2018.

Likovnom radionicom za učenike osnovne škole danas započinje Multipak 2018., najveća regionalna multimedijalna izložba koja će trajati do subote 2. lipnja Organizatori, Robertoshop trgovina, Muzej gra... pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
707

POZIV ZA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA "Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili"

U srijedu 30. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani Quella u prostoriji Bolnice Lipik na adresi Marije Terezije 13, Lipik održat će se završna konferencija vezana za proj... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1824

BAPTISTIČKA CRKVA PAKRAC Obilježili 80 godina rada

Baptistička crkva Pakrac svečanom misom koju je vodio pakrački pastor Mirče Manevski jučer je obilježila 80 godina djelovanja u Pakracu. U prigodi toga na pakračku misu jučer su došli vjernici iz okol... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
767

IZA KULISE NEDJELJNOG MOTOCROSSA Pohvale sa svih strana obvezuju za sutra

Protekle nedjelje na Matkovcu je, pred 1500 gledatelja, održano 24. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu i quadcrossu „Bljesak“. Uz fantastičnu atmosferu, ono što zaslužuje posebno priznanje je sa... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
760

SINOĆ NA GRADSKOM STADIONU Otvoreni teniski tereni

Od sutra Pakračani mogu igrati tenis na dva novoizgrađena zemljana terena kraj gradskog stadiona koji su sinoć i službeno otvoreni. Otvarajući skromnu svečanost Sven Zerdin, predsjednik Udruge mladih ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
794

DANAS NA TRŽNICI Prvi pakrački buvljak

Na oko 15 štandova u „zelenoj“ tržnici danas se održava prvi pakrački buvljak. U ponudi je ponajviše odjeća i obuća, pretežno dječja, igračke, ali ima i putnih torbi, bižuterije i drugih kućnih potrep... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
728

DANAS U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 552. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati: PRIČA S NASLOVNE STRANE: NAKON VIŠEGODIŠNJIH NAJAVA Članstvo u ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
686

PROGRAM „MAH – 1“ Osnovci posjetili policijsku postaju

Danas prijepodne su, u sklopu preventivnog programa Zajedno više možemo “MAH-1 Mogu ako hoću”,  Policijsku postaju Pakrac posjetili učenici četvrtih razreda iz Lipika i Poljane gdje su ih kontakt poli... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
793

DANAS U BOLNICI LIPIK Po osmi put stručni skup u sjećanje na dr. Šretera

U kongresnoj sali Quella Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Lipik danas se održava 8. Balneološki skup „Dr. Ivan Šreter“ čiji su organizatori uz Bolnicu i Medicinski fakultet Sveučilišta ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
696

KREĆE „JAVNI RAD“ Grad zapošljava pet osoba

Grad Pakrac je na svojim Internet stranicama objavio poziv osobama prijavljenim u evidenciju Zavoda za zapošljavanje zainteresiranim za rad kroz mjere „Javni rad„ i Programa javnih radova na području ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
691

DANAS U ZAGREBU Potpisan ugovor od 7,5 milijuna kuna za novi pakrački trg

U nazočnosti Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade Republike Hrvatske i Tomislava Tolušića, ministra poljoprivrede, pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević potpisala je danas u Zagrebu ugovor na 7... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
692

DANAS NA TRŽNICI Jagode apsolutni hit

Jagode su  apsolutnih hit na jutros kupcima i prodavačima vrlo dobro posjećenoj tržnici. Proizvođač iz Daruvara prodaje ih po 5 kuna za plastično pakiranje od pola kilograma. No nerijetko ih kupci ne ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
770

OGŠ Koncert filmske glazbe u Gradskoj vijećnici

Filmska tematika jučerašnje glazbene večeri u organizaciji Osnovne glazbene škole, potpuno je ispunila prostor Gradske vijećnice ljubiteljima glazbe, ali i mnoštvom mladih glazbenika koji su pod vodst... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
691

PROJEKT KPD „SLOGA“ Puno kreativnosti, edukacija i druženja

„Ne živiš snove dok spavaš – probudi se“ naziv je projekta kojeg će s 597.000 kuna financirati Ministarstvo kulture sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (85 posto), odnosno državnog proračuna (15 ... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 113
banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić