Završna priredba Dječjeg vrtića Maslačak Pakrac održana jučer poslijepodne u Gradskoj dvorani tradicionalno je jedno od najposjećenijih gradskih događanja što nije izostalo ni ove godine. Dupkom puna tribina dvorane bila je ispunjena brojnim majkama, očevima, bakama, djedovima i ostalom rodbinom koji su došli pogledati što su im to ove godine pripremili naši najmlađi Pakračani i njihove odgajateljice.


Nakon uvodnih pozdrava okupljenoj publici i zahvale na odličnom odazivu, ravnateljica Dječjeg vrtića Višnja Klobučar i gradonačelnica Anamarija Blažević riječ su prepustile Lukasu Želimorskom i Gabrijeli Savi koji su vodili jučerašnji program, u kojem su sve odgojne skupine matičnog i područnih vrtića predstavile svoje živopisne kostime i koreografije uvježbane posebno za ovu priliku.


Kroz jednosatni program ispunjen plesom i pjesmom, u uzavreloj atmosferi dvorane, moglo se vidjeti koliko predano odgajateljice rade s malim polaznicima vrtića, na čemu su im se posebno zahvalile ravnateljica i gradonačelnica, koja je na samom kraju programa u ime Grada dodijelila i nagrade malim Zlatnim olimpijcima koji su ostvarili odlične rezultate u pobjedi Dječjeg vrtića Maslačak na 17. Olimpijskom festivalu Dječjih vrtića Požeško-slavonske Županije.

FOTOGALERIJA