U srijedu 30. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani Quella u prostoriji Bolnice Lipik na adresi Marije Terezije 13, Lipik održat će se završna konferencija vezana za projekt „Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili“.

Projekt je prijavljen na natječaj „Poticanje društvenog poduzetništva“ i provodio se od 1. lipnja 2017. godine.

Ukupna vrijednost projekta, prema potpisanom Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, iznosi 611.379,20 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 519.672,32 kuna.

Kroz provedbu projekta provedene su sve planirane aktivnosti koje uključuju: Javno predstavljanje projekta, Motivacija radionica, Edukacija o osnovama poduzetništva, Program o proizvodnji piva - teorija, Studijsko putovanje, nabavljena je oprema i sirovine za proizvodnju piva, Praktična nastava, Edukacija o marketingu i prodaji, izrada Marketing plana, Poslovnog plana, Strategija razvoja Udruge Nogometni klub Lipik 1925, Istraživanje tržišta.

Ovim projektom 20 polaznika naučilo je samostalno proizvoditi domaće „craft“ pivo, a spomenute aktivnosti pružile su im razne mogućnosti nadogradnje vlastitog znanja, kao i ostvarivanje vlastitog potencijala.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati projekta, daljnji planovi i održat će se degustacija LIPIK ALE piva proizvedenog tijekom trajanja projekta.

Molimo Vas da svoj dolazak na završnu konferenciju i degustaciju Lipik Ale piva prijavite do 29. svibnja 2018. do 10 sati.

Prijavu možete obaviti na kontakt:

Viktorija Stepić, voditeljica projekta na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098/986-6839 ili Ivor Podunavac, asistent projekta na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098/947-6033 ili putem obrasca na Internet stranici www.lipikale.com/prijave.

 

*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

* Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Udruge Nogometni klub Lipik 1925.