banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Sezona kupanja na bazenima počinje 8. lipnja kad bi lipički kupališni kompleks trebao primiti svoje prve goste, doznajemo od Ljubiše Gunjevića iz lipičke tvrtke Lumina d.o.o. koja temeljem višegodišnjeg ugovora upravlja bazenima.
Da odstupanja od roka neće biti uvjerili smo se sami. Naime s punjenjem olimpijskog bazena započelo se već danas, a o samom početku sezone i o novostima koje nas očekuju u odnosu na lanjsku sezonu Gunjević je rekao: „Manji problem predstavljaju radovi na adaptaciji najmanjeg dječjeg bazena. S obzirom na to da neće biti dovršeni do samog otvorenja odlučili smo svejedno otvoriti naša vrata kupačima, ali i spustiti cijenu ulaznica do dovršetka radova. Nakon toga ih vraćamo na prošlogodišnju razinu. Nikakvog poskupljenja neće biti.“
Objašnjava da se ove godine krenulo s adaptacijom samih bazena počevši s najmanjim na kojima radove izvodi požeška građevinska tvrtka Presoflex-gradnja. Odmah po završetku sezone kreće se s uređenjem olimpijskog, što podrazumijeva kompletnu zamjenu keramičkih bazenskih i prilaznih protukliznih pločica, dok se za narednu godinu adaptacije kao posljednji ostavlja srednji bazen.
Od novina naglašava proširenje zabavnog sadržaja te zaokret u ugostiteljskoj ponudi pa ćemo umjesto Osječkim pivom ljeto hladiti uz Carlsberg proizvode i Pan, Tuborg, Budweiser… Kod prehrane nema previše izmjena, osim što će se ponuda nadopuniti popularnim pizza trokutićima po popularnim cijenama.
Doznajemo i to da bazensko ljeto neće završiti samo na kupanju. U planu je za srpanj ili kolovoz organizacija Igara bez granica koje bi se održale na olimpijskom bazenu preko kojeg bi niz atraktivnih vodenih prepreka prelazili predstavnici ekipa iz okolnih gradova (Kutina, N. Gradiška, Daruvar…).

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić