Virtualni arhiv Pakračkog lista

Studeni 2020

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 61 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Sport
Pakrački List
920

PREKID RUKOMETNIH NATJECANJA Sve aktivnosti odgođene do 21. prosinca

Odlukom donesenom 27. studenog od strane povjerenika za natjecanje Hrvatskog rukometnog saveza, trenutno se prekidaju sva natjecanja 1. 2. i 3. stupnja kod muškaraca te mlađih muških (U15,13,11) i ž pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
759

KORONAVIRUS: Epidemija se ne smiruje

Od jučer aktivnih 410 slučajeva zaraze korona virusom na našoj županiji 65 je s prebivalištem na području Pakraca i Lipika, potvrdio nam je epidemiolog dr. Ante Vitalia. Od tog broja oboljelih 364 oso... pročitaj..

Sport
Pakrački List
893

SPORT Vikend bez sportskih natjecanja

Odlukom Hrvatskog kuglačkog saveza od 27. studenog prekinuta su sva kuglačka natjecanja i treninzi za ekipe koje nastupaju u 2. (Slavonski banovac) i 3. ligi (Sloga, Lipik 1976). Okvirni nastavak na pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
775

GRADSKA UPRAVA PAKRAC Rad u dvije smjene

Radi smanjivanja međusobnih kontakata, ali i radi smanjivanja kontakata među strankama pakračka gradska uprava radi od jutros u dvije smjene. Prva započinje kao i do sada u 7 sati i radi do 12,45 sati... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
926

MIROSLAV IVANČIĆ, PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA PAKRAC: U Pakracu vlada izuzetno tolerantna politička klima

U svibnju iduće godine nam slijede redovni lokalni izbori što znači da se primiče kraj mandata aktualnom gradskom vijeću. Stoga smo od Miroslava Ivančića, sadašnjeg predsjednika Vijeća koji je u njega... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
728

SREDNJA ŠKOLA PAKRAC Učenici darivali djecu Dječjeg doma

Kako bi u ova predblagdanska vremena barem malo uljepšali svakodnevicu djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, učenici petog razreda medicinskog smjera pakračke srednje škole sa svojim nastavnicama ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
799

DANAS U PRODAJI: Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 582. broj Pakračkog lista koji izlazi s novim grafičkim dizajnom i ponešto izmijenjenom koncepcijom. Strpljen spaše... pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
681

(PROMO) ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA ENERGETSKE OBNOVE ŠPORTSKO-ŠKOLSKE DVORANE Značajne uštede i bolji uvjeti za korisnike

„Ostvareni su svi ciljevi projekta, a rezultat je smanjenje godišnje potrošnje primarne energije u iznosu od 76,1 posto u odnosu na godišnju potrošnju prije projekta energetske obnove“, rekla je pre pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
762

KORONAVIRUS Novi najlošiji dan

Od uzoraka uzetih za testiranje na prisutnost korona virusa u utorak na području Pakraca i Lipika,  14 je pozitivnih u Pakracu, 10 u Marinom Selu i šest u Lipiku što je nakon 15. studenog kada je bilo... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
813

KATASTAR PAKRAC: Obavijest korisnicima o ishođenju javnih isprava

Sve više državnih ustanova, zbog trenutne epidemiološke situacije, mijenja sustav rada u svrhu zaštite sigurnosti građana, ali i sigurnosti službenika koji obavljaju upravne poslove. Tako iz Područnog... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
752

KORONAVIRUS: U Pakracu danas 31 aktivan, u Lipiku 8

Jutros je na području Grada Pakraca bio 31 aktivni slučaj zaraze korona virusom, a na području Lipika 8. Od testiranih Pakračana jedna osoba je bila jučer pozitivna, rekao nam je jutros epidemiolog dr... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
730

NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE: U listopadu 60 novozaposlenih

Posljednjeg dana listopada na pakračkom Zavodu za zapošljavanje bilo je 518 nezaposlenih osoba ili 14 manje nego mjesec dana ranije. U odnosu na lanjski listopad to je porast za 87 osoba. Istovremeno,... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
693

NA ZADNJOJ OVOGODIŠNJOJ AKCIJI Prikupljene 82 doze krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu, jučer je provedena zadnja ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Od 94 darivatelja koji su pristupili ovoj ak... pročitaj..

Sport
Pakrački List
1488

TENISKA LIGA 2020: Krznarić osvojio, Rosić i Perković najbolji Pakračani

Pobjednik Teniske lige Pakrac 2020 je Mateo Krznarić iz Kutine. Drugo mjesto osvojio je Jure Rosić iz Pakraca, dok je treći bio također naš sugrađanin Dario Perković. Krznarić je tijekom lige odigra pročitaj..

Politika
Pakrački List
916

IZBORI U HDZ-U: Gradske i županijske organizacije dobile nova čelništva

Od 710 članova pakračkog HDZ-a na jučerašnjim izborima izašlo je 383 i svi su oni dali glas da Anamarija Blažević, kao jedina kandidatkinja, bude nova predsjednica pakračkog HDZ-a. Nešto manje glaso pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
3138

POLICIJSKA POSTAJA PAKRAC: Promijenjeno radno vrijeme

Iz Policijske uprave Požeško-slavonske obavještavaju građane o promjeni radnog vremena ureda upravnih poslova koje je stupilo na snagu od danas čime je  prilagođeno trenutnoj epidemiološkoj situaciji.... pročitaj..

Sport
Pakrački List
837

KUGLAČKA PRVENSTVA: U neizvjesnim završnicama do tri boda

Pobjedu, neriješeno i dva poraza zabilježili su ovog vikenda naši kuglački klubovi u tri kuglačke lige, ali je uspjeh što su uopće odigrali utakmicu jer je od 17 predviđenih utakmica sedam odgođeno, pročitaj..

Sport
Pakrački List
876

SPORTSKI VIKEND Nogometaši poispadali u Kupu, rukometaši LiPe slavili u derbiju

U osmini finala Županijskog nogometnog Kupa Požeško slavonske županije Hajduk je izgubio od BSK u Buku s 3:1, dok su županijski prvoligaši Dobrovac i Croatia ispali na domaćem terenu nakon izvođenja pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
972

RADOVI NA AGLOMERACIJI Odrađeno 30 posto radova i novaca

Do 31. listopada, odnosno pet mjeseci nakon početka konkretnih radova (1. lipnja) tvrtka Gorenjska gradbena družba iz Kranja je odradila 31 posto predviđenih radova  na vodovodu i kanalizaciji i za to... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
709

EKSPLOZIJA KORONAVIRUSA: U Pakracu jučer 12 novih pozitivnih

Na jučerašnjem testiranju na prisutnost koronavirusa nalaz je bio pozitivan kod 12 stanovnika Pakraca tako da od jutros imamo 27 aktivnih slučaja Covida-19, izvijestio nas je Marijan Širac, načelnik S... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
782

U NEDJELJU: Nastavljaju se izbori u HDZ-u

Izborom gradskih i županijskih čelnika u nedjelju se nastavljaju unutar stranački izbori u HDZ-u, započeti proljetos pa radi epidemije prekinuti. Na glasačkom mjestu u stranačkim prostorijama u objekt... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
755

CRVENI KRIŽ PAKRAC U ponedjeljak darivanje krvi

U ponedjeljak (23. studenog) U  prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pakrac od 8 do 15 sati  (s pauzom od 11,30 do 12 sati) bit će organizirana četvrta i posljednja ovogodišnja akcija dobrovolj... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
729

OKRUGLI STOL „DELFINA“: Pakrac dio kampanje Vijeća Europe

Okruglim stolom „Seksizmi naši svakidašnji – zašto ne reagiramo“ koju su danas u pakračkom hotelu organizirale Ženska mreža Hrvatske i Organizacija civilnog društva „Delfin“ započela je  u Hrvatskoj k... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
752

KORONAVIRUS Pakrac i Lipik po prvi put dvoznamenkasti

Oko 15 osoba u Pakracu i 10 osoba u Lipiku je jutros imalo dijagnosticirani Covid 19, ali se taj broj mijenja na dnevnoj razini, odgovorio je na naš upit jutros županijski epidemiolog dr. Ante Vitalij... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
749

DAN SJEĆANJA U PAKRACU: Stotinu lampiona svijetlilo za Vukovar

Sinoć je u organizaciji Zajednica žena „Katarina Zrinski“ Pakrac i Udruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika i u Pakracu održano uobičajeno sjećanje na sve žrtve Vukovara, Škabrnje i Domovi... pročitaj..

Sport
Pakrački List
1123

NATJECANJA MLADEŽI HAJDUKA:  Ostvarena tri naslova jesenskih prvaka

Uz dvije zaostale utakmice završena su natjecanja u mlađim kategorijama Hajduka, a ova natjecateljska jesen će ostati zapisana kao veoma uspješna iz najmanje dva razloga: u epidemiološkim uvjetima su ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
711

UOČI DANA SJEĆANJA: Djeca odala počast Vukovaru i Škabrnji

Ispred spomenika hrvatskim braniteljima na glavnom gradskom trgu, učenici drugog razreda Osnovne škole braće Radić, predvođeni učiteljem Tomislavom Novincem i vjeroučiteljicom Marinom Ančić, uoči Dana... pročitaj..

Sport
Pakrački List
901

KUGLAČKA PRVENSTVA: Svi naši klubovi poraženi

Sva četiri naša kuglačka kluba ovog vikenda su poraženi u nastavku prvenstvenih natjecanja. U 1.B HKL Pakrac-Papuk je u 8. kolu u Zagrebu izgubio od Obrtnik-Torbara  sa 6:2 (3257:3130). Pojedinačne bo... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
699

VODOVOD U OBRIJEŠKOM BAZENU Domaćinstvima omogućeno priključivanje

Nakon točno dvije godine od početka izgradnje od ovog tjedna je stanovnicima 11 naselja sjeverozapadnog područja Grada Pakraca: Omanovac, Gornja i Donja Obrijež, Veliki i Mali Banovac, Stari i Novi Ma... pročitaj..

Sport
Pakrački List
861

3. HRL ISTOK: Vrijedan bod protiv jake Orahovice

Rukometaši LiPe su u 6. kolu 3.HRL Istok na domaćem parketu odigrali bez pobjednika 25:25 (12:11) protiv jake ekipe Orahovice. Domaćin u utakmicu ulazi nervozno, bez ritma, što gosti koriste i u 24. pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 61