Virtualni arhiv Pakračkog lista

Kolovoz 2020

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 58 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Pakrački List
1245

PRIKAZAN FILM „ERŽIKA PLEMENITA“ Pakrac ima svoj igrani film

Pakrac od sinoć ima svoj igrani film koji je u potpunosti pakrački. To znači da se cijela 80-minutna priča odvija u Pakracu i najbližoj okolici, na pakračke, dijelom povijesne teme i u potpunosti su j... pročitaj..

Sport
Pakrački List
826

NOGOMETNI VIKEND Poletto odlučio derbi, Hajduku bod iz Kaptola

U lokalnom derbiju 1. ŽNL odigranom u nedjelju u Dobrovcu pred oko dvjesto gledatelja, domaćin je pogotkom Siniše Poletta pobijedio Croatiju iz Donje Obriježi s 1:0. Prvi dio utakmice protekao je u ra... pročitaj..

Sport
Pakrački List
892

ZAVRŠEN KUGLAČKI TURNIR „BLJESAK“ Stara garda se ne da

Dario Duda, 45-godišnji igrača prvoligaša KK „Novska“ pobjednik je ovogodišnjeg izdanja kuglačkog turnira „Bljesak“ koji je sinoć završen na pakračkoj kuglani. Za pobjedu Duda je srušio vrlo dobrih 62... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
843

„POZDRAV LJETU“ Bogat program i ugodna atmosfera na Omanovcu

Jučerašnjom svirkom lokalnih glazbenika započelo je treće po redu šumsko druženje "Pozdrav ljetu" kod Planinarskog doma Omanovac, u organizaciji Grada Pakraca, Turističke zajednice i „Zelenog vrha“. R... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
809

[PROMO] PROJEKT „REVITALIZACIJA DRUŠTVENOG CENTRA PAKRAC“ Gradski stadion nenogometnim aktivnostima postaje okupljalište mladih

Unaprjeđenje, razvoj i provedba programa organizacije civilnog društva koje doprinosi razvoju zajednice, osmišljavanje, razvoj i uvođenje suvremenih inicijativa za sudjelovanje građana u procesu uprav... pročitaj..

Sport
Pakrački List
781

KUGLAČKI TURNIR „BLJESAK“ Vodeći Požežanin Zovko i naš Gnezda

Požežanin Darko Zovko (KK „Nove Nade“) je vodeći igrač nakon dva dana kuglačkog turnira „Bljesak“ na kojem je do sada nastupilo 28 igrača iz Pakraca, Požege, Sl. Broda, Koprivnice, Pitomače. On je sru... pročitaj..

Udruge
Pakrački List
796

UDRUGA SLIJEPIH: Održana prezentacija pomagala

Članovi Udruge slijepih Pakrac-Lipik su jučer upoznati u svom prostoru s pomagalima koja mogu dobiti putem doznake Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (dugi bijeli štap, ručni sat za slijepe, z... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
725

DANAS U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 579. broj Pakračkog lista. S godišnjeg se vratio i virus Većina nas se je vratila s godišnjeg. U drugoj polovini ko... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
763

3. POZDRAV LJETU Sadržajan i zabavan vikend na Omanovcu

Pred nama je vikend tijekom kojeg će, s omiljenog nam brda, biti odaslan treći po redu Pozdrav ljetu. Za urbano dvodnevno šumsko druženje na Omanovcu, u organizaciji Grada Pakraca, TZ i Zelenog vrha, ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
741

PROJEKT NK „HAJDUKA“ Održana radionica o volontiranju

Motiv za volontiranje može biti pomaganje, stjecanje novih vještina ili dobra zabava i upoznavanje novih ljudi, no svim volonterima je zajedničko da svoje slobodno vrijeme koriste tako da u živote dru... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
732

U NEDJELJU Premijera filma KPD Sloge „Eržika plemenita“

Dugometražni igrani film „Eržika plemenita“ u izvedbi članova Dramske sekcije mladih Kulturno-prosvjetnog društva Sloga iz Pakraca, bit će premijerno prikazan u nedjelju 30. kolovoza u 19.30 sati u Hr... pročitaj..

Sport
Pakrački List
804

KUGLANJE: Ipak se igra turnir „Bljesak“

Kuglački pojedinačni turnir „Bljesak“, jedan od najjačih u Hrvatskoj, koji se na pakračkoj kuglani 11 godina zaredom igra u travnju i početkom svibnja ipak će biti odigran i ove godine. Kako doznajemo... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
692

NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE U srpnju posao dobile 103 osobe

Završetak školske i studijske godine uzrokovao je povećanje broja novoprijavljenih osoba na pakračkom Zavodu za zapošljavanje pa ih je tako u srpnju bilo 121 ili 37 više nego mjesec dana ranije. Istov... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
741

GDCK PAKRAC Prikupljene 92 doze krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu, jučer je provedena treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Od 104 darivatelja koji su pristupili ovoj ak... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
716

PROJEKT „REVITALIZACIJA DRUŠTVENOG CENTRA PAKRAC“: Radionica o volontiranju

U sklopu projekta "Revitalizacija Društvenog centra Pakrac" koji provodi NK Hajduk u srijedu 26. kolovoza s početkom u 17 sati u vijećnici kurije Janković bit će održana radionica posvećena volontiran... pročitaj..

Sport
Pakrački List
729

NA STARTU SEZONE 1. ŽNL Teški gostujući porazi Dobrovca i Croatije

Teškim  gostujućim porazima Dobrovca i Croatije na kojima su primili ukupno 15 pogodaka započela je nova sezona u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Croatiji iz Donje Obriježi ždrijeb prvenstva namijenio... pročitaj..

Sport
Pakrački List
850

NOGOMET – MŽNL: Hajduku na startu samo bod

Neriješenim rezultatom 2:2 je jučer na svom stadionu Hajduk započeo prvenstvo u Međužupanijskoj nogometnoj ligi Brod - Požega u čijem prvom kolu su dočekali nogometaše Slavonca iz Nove Kapele. Oko sto... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
852

UMJESTO 2. REKREATIVNE BICIKLIJADE "dr. IVAN ŠRETER" Cvijeće, lampioni i naklon hrvatskom heroju

2. tradicionalna memorijalna biciklijada „Dr. Ivan Šreter“, što se u čast hrvatskog heroja i mirotvorca u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja RH vozi od Đurđevca do Pakraca i Lipika, zbog epidemi pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
765

PROMOCIJA KNJIGE "LJUBAv" Predstavljen Baraćev autorski prvijenac

„Nisam vam ja pjesnik. Jesenjin je pjesnik. Ja sam vam tek običan obrtnik koji svoja raspoloženja, osjećaje i stanja zna pretočiti u stih“, rekao je Mario Barać, autor knjige „LJUBAv“ na njezinoj prom... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
718

BOLNICA PAKRAC Povratak normalnom radu

Nakon što su stigli negativni nalazi još 63 zaposlenika i pacijenata testiranih na koronavirus pakračka bolnica se vratila skoro normalnom radu te se obavljaju sve dijagnostičke pretrage osim na inter... pročitaj..

Sport
Pakrački List
755

NK HAJDUK SUTRA ZAPOČINJE PRVENSTVO U goste dolazi Nova Kapela

Nogometaši Hajduka, nakon skoro pola godine stanke uzrokovane epidemiološkim mjerama sutra započinje prvenstvo u Međužupanijskoj ligi Brod-Požega. U goste u Pakrac s početkom u 17,30 sati dolazi NK Sl... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
725

DARIVANJE KRVI U PONEDJELJAK Akcija DDK samo u Pakracu

U ponedjeljak (24. kolovoza) u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Pakrac od 8 do 15 sati bit će organizirana akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Kao i prethodna i ova će se, zbog propisanih h... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
723

[PROMO] PROJEKT "NISMO SAMI" Nužna bolja digitalna pristupačnost slijepim osobama

Radionicom „Pristupačnost web stranica i elektroničkih dokumenata slijepim osobama“, što je 19. kolovoza, u nazočnosti desetak predstavnika javnog i privatnog sektora, održana u vijećnici kurije Janko... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
737

BOLNICA PAKRAC: Svi testovi negativni!

Nalazi svih  157 zaposlenika i pacijenata Opće županijske bolnice Pakrac koji su u ponedjeljak testirani na prisutnost koronavirusa su negativni, potvrdila je ravnateljica Bolnice Marina Major i epide... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
792

GD HDZ PAKRAC: Sjećanjem na dr. Šretera obilježili obljetnicu osnutka

Paljenjem lampiona i polaganjem  cvijeća na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na Rimo-katoličkom groblju u Pakracu, kod spomenika dr. Franji Tuđmanu i kod biste dr. Ivana Šretera nakon... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1021

SPORTSKA DVORANA Završena energetska obnova

Radovi na energetskoj obnovi pakračke sportske dvorane uglavnom su završeni. Ostalo je još nešto manjih radova na spajanju toplinskih i električnih instalacija koji će biti završeni do kraja tjedna te... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
704

VIRUS U PAKRAČKOJ BOLNICI: Dvoje novih oboljelih

Jučerašnjim testiranjem u pakračkoj bolnici na prisutnost coronavirusa otkrila je dvoje novooboljelih. Riječ je o jednom pacijentu i jednoj zaposlenici, potvrdio nam je jutros dr. Ante Vitalija, župan... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
713

OVE JESENI: Nema sajma i Grahfesta!

Zbog epidemioloških mjera ove jeseni neće biti održan sajam „Slavonski banovac“ i Grahfest, izvijestila je gradonačelnica Anamarija Blažević. Tako će nakon 11 godina uzastopnog održavanja sajma i pet ... pročitaj..

Kultura
Pakrački List
802

PROMOCIJA U PETAK Stihovnica „LJUBAv“ autora Marija Baraća

Promocija knjige Marija Baraća „LJUBAv“ bit će održana u petak (21. kolovoza) u dvorištu kurije Janković s početkom u 20 sati. Kako sam autor kaže, knjiga sadrži tridesetak pjesama nastalih posljednji... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
708

BOLNICA PAKRAC: 13 zaposlenika u samoizolaciji

U Općoj županijskoj bolnici Pakrac 13 zaposlenika, među kojima i jedan liječnik je od petka u samoizolaciji. To je posljedica otkrića da je jedan od pacijenata s područja Sisačko-moslavačke županije k... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 58