banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Pred nama je vikend tijekom kojeg će, s omiljenog nam brda, biti odaslan treći po redu Pozdrav ljetu. Za urbano dvodnevno šumsko druženje na Omanovcu, u organizaciji Grada Pakraca, TZ i Zelenog vrha, i ove je godine osmišljen kvalitetan program, takav da je jednostavnije s brda i ne silaziti. O čemu se radi?
Već u petak od 19 sati, na livadi pored doma, bit će upriličena svirka domaćih muzikanata, a sve one koje put nanese gore zabavljat će kvartet Nešo, Zoka, Peđa i Gašo. Oni koji su u toku, znaju što to znači i kako to završava. Tko izdrži, slijedi mu subota, a subotnji program je osjetno sadržajniji.

Osim muzike, koja će od 14 sati na dalje biti stalna podloga, dan će biti u znaku raznih radionica (počinju od 14 sati) navedenih na plakatu. Da ne duljimo, bit će to plesna radionica, prezentacija crobran vještina, žonglerska, bubnjarska, 3d print radionica, slatkaonica s kušanjem čokolade, izrada terarija i još štošta koješta. Izdvojimo iz ovog i predpremijeru lokalnog dugometražnog filma „Eržika plemetnita“ predviđenu za 20 sati. Uglavnom, organizator niti ove problematične godine nije iznevjerio, a sigurni smo da niti posjeta neće podbaciti.
Omanovac, petak od 19 i subota, pa tko voli...! Uz epidemiološku disciplinu, naravno.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić