Virtualni arhiv Pakračkog lista

Kolovoz 2019

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 52 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Vijesti
Pakrački List
759

"POZDRAV LJETU" NA OMANOVCU Odlična atmosfera i bogat program "na brdu"

Jučerašnjom četvrtom po redu izvedbom pred domaćom publikom  pakračkog mjuzikla „Tko pjeva, zlo ne misli“ i odličnom glazbom te današnjim raznolikim i bogatim programom“Pozdrav ljetu“ za djecu i odras... pročitaj..

Politika
Pakrački List
933

OBLJETNICA OSNIVANJA PAKRAČKOG HDZ-A Ponosni osvrt na prošlost i motivacijski pogled u budućnost

Ponosnim prisjećanjem na svoj doprinos u stvaranju i obrani Hrvatske i poslijeratnoj obnovi te motivacijskim obraćanjem članstvu pred nadolazeće predsjedničke izbore sinoć je u dvorištu kurije Jankovi... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
732

DANAS U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne na našim prodajnim mjestima u Pakracu i Lipiku možete kupiti novi 567. broj Pakračkog lista u kojem možete pročitati: PRIČA S NASLOVNE STRANE: ŠTO JE NOVO U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI Ve... pročitaj..

Sport
Pakrački List
728

MLAĐE KATEGORIJE HAJDUKA Povratak u županijske lige

Osim početnika (U10) sve ostale mlade kategorije Hajduka ove jeseni igrat će u županijskim ligama i za većinu prvenstvo počinje posljednjeg vikenda kolovoza. Juniori (U18) koje ove sezone trenira Dari... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
725

8. RUJNA Komemoracija u znak sjećanja na poginule Bjelovarčane

U Kusonjama pored Pakraca u nedjelju 8. rujna će biti obilježena 28. godišnjica pogibije dvadeset hrvatskih branitelja, pripadnika 105. bjelovarske brigade, koji su poginuli toga dana 1991. godine, na... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
739

VODOOPSKRBA OBRIJEŠKOG BAZENA Položeno oko 70 posto cjevovoda

Do 31. srpnja tvrtka Vodoprivreda Daruvar odradila je oko 70 posto posla na izgradnji vodovodne mreže u 11 naselja sjeverozapadnog područja Grada Pakraca: Omanovac, Gornja i Donja Obrijež, Veliki i Ma... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
746

(PROMO) KLUB MLADIH AURORA Uređenje igrališta za najmlađe sugrađane

Članovi pakračkog Kluba mladih Aurora danas su se okupili na igralištu koje je financirala mađarska Vlada iza područne škole u Prekopakri na akciji uređenja i čišćenja ove površine. Mladima je želja ... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
742

KOMUNALNI REDAR UPOZORAVA Obveza uklanjanja ambrozije

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva izdalo je Naredbu o poduzimanju mjera obveznog uklanjanja ambrozije, upozorava pakrački komunalni redar Tomislav Luksetić. Prema njoj vlasni... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
881

U TIJEKU RADOVI Sanacija kružne biciklističke staze na Omanovcu

Nakon završenih šumarskih radova danas su djelatnici Komunalnog pogona Grada Pakraca počeli s radovima na sanaciji kružne biciklističke staze XC  „Kuna“ na Omanovcu. Kako su nam rekli u Turističkoj z... pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
822

(PROMO) ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA ENERGETSKE OBNOVE OŠ BRAĆE RADIĆA PAKRAC Značajne uštede i bolji uvjeti rada

„Ostvareni cilj projekta je smanjenje energije potrebne za grijanje, a time će se trajno smanjiti financijsko opterećenje što će omogućiti veća ulaganja u rad s djecom“, rekla je predstavljajući proje... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
721

GD HCK PAKRAC Prikupljena 101 doza krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa i Zavoda za transfuzijsku medicinu, jučer je provedena treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi. Darivanje se održalo u prostorijama Crvenog k... pročitaj..

Sport
Pakrački List
738

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Dobrovcu domaći bod, Croatiji pet komada

Proteklog vikenda započelo je natjecanje u novoformiranoj 1. ŽNL. Naši predstavnici Dobrovac i Croatia iz Donje Obriježi nisu krenuli bajno. Dobrovac je kod kuće remizirao s Graničarom iz Zagrađa, rez... pročitaj..

Sport
Pakrački List
723

RK "LIPA" – NAJAVA SEZONE Lopar&Pipal: "Uz pojačanja napadamo vrh"

Pakračko – lipički rukometaši „LiPe“ već se desetak dana pripremaju za novu sezonu 3. HRL Istok u kojoj su prošle godine zauzeli solidno 5. mjesto. Ove sezone, kako tvrde, priča bi trebala biti drugač... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
728

"POZDRAV LJETU" NA OMANOVCU Bogat dvodnevni program za djecu i odrasle

Planinarski dom Omanovac  ovaj vikend 30. i 31. kolovoza bit će mjesto glazbeno-scenskog događanja uz mnogo kreativnih radionica, kazališta na otvorenom te različitih zabavnih sadržaja za djecu i odra... pročitaj..

Sport
Pakrački List
811

BICIKLISTIČKA UTRKA ZA SLAVONSKU LIGU Nastupilo i pet Mađara

Dio Kalvarije oko Tri križa i Biciklistički klub „Titan“ jučer su bili domaćin 5. utrke koja se vozila u sklopu Slavonske brdsko-biciklističke lige. U sedam kategorija na vrlo zahtjevnoj  kružnoj i od... pročitaj..

Sport
Pakrački List
740

SK "KUNA" Uspješan nastup na 3D prvenstvu Hrvatske

U organizaciji SK "Cekin" i HSS jučer je u Možđencu održano 3D prvenstvo Hrvatske. Nastupilo je oko 50 natjecatelja, a nastupila su 4 člana Streličarskog kluba "Kuna" Pakrac, sa sljedećim rezultatima:... pročitaj..

Sport
Pakrački List
759

MŽNL SB-PŽ Hajduk sezonu otvorio porazom u Požegi

Na otvaranju nove sezone Međužupanijske nogometne lige Brod – Požega NK Požega je kao domaćin s 3:1 pobijedila Hajduk. Iako je na startno gostovanje otputovao bez čak pet igrača koji konkuriraju za pr... pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
929

(PROMO) POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA Energetska obnova zgrade Osnovne škole Grigora Viteza Poljana

U petak 23. kolovoza 2019. godine u prostorima Osnovne škole Grigora Viteza Poljana održana je početna konferencija projekta "Energetska obnova zgrade Osnovne škole Grigora Viteza na adresi Antunovačk... pročitaj..

Sport
Pakrački List
785

POČINJU NOGOMETNE LIGE Hajduk otvara u Požegi, Lipik čeka Slavonca

U sklopu utakmica 1. kola MŽNL Brod-Požega pakrački Hajduk će sutra u 17,30 sati gostovati u Požegi, dok će Lipik 1925 u isto vrijeme na svom terenu  ugostiti Slavonac iz Bukovlja. U subotu, 24. kolov... pročitaj..

Sport
Pakrački List
979

PALI U KAMP 2019 - Započeo 7. rukometni kamp za mlade

U četvrtak je u organizaciji Rukometnog kluba Lipa, Zelenog vrha te Sportske zajednice Grada Pakraca s radom započeo 7. „PaLi u kamp“ – rukometni kamp za mlađe dobne skupine dječaka koji će u pakračko... pročitaj..

Sport
Pakrački List
719

U NEDJELJU NA KALVARIJI Biciklistička utrka za Slavonsku ligu

Biciklistički klub „Titan“ u nedjelju 25. kolovoza će biti domaćin 5. utrke koja se vozi u sklopu Slavonske brdsko-biciklističke lige. Riječ je o kružnoj utrci koja će se voziti većinom šumom na stazi... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
697

(PROMO) KLUB MLADIH AURORA Poziv mladima na zelenu akciju

Klub mladih Aurora iz Pakraca poziva sve mlade da im se pridruže u zelenoj akciji 28. kolovoza s početkom u 9 sati na dječjem igralištu iza područne škole u Prekopakri. Kako je istaknula Natalija Otop... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
718

ZGRADA "OPĆINE" Ugrađuje se dizalo

Zgrada „općine“ u kojoj radi gradska, županijska i državna uprava do idućeg proljeća će dobiti dizalo pa će svi uredi u prizemlju i na dva kata biti dostupni osobama s invaliditetom koje se kreću uz p... pročitaj..

Kultura
Pakrački List
753

KRISTINA ZEDNIK U FINSKOJ Sudjelovala na Festivalu mladih kazališnih stvaratelja Europe

Pakračka srednjoškolka-maturantica Kristina Zednik od 5. do 11. kolovoza boravila je u finskom gradu Hanko gdje je održan 13. Festival mladih kazališnih stvaratelja Europe u starosti između 15 i 17 go... pročitaj..

Prosvjeta
Pakrački List
977

PAKRAČKE SREDNJOŠKOLKE Sara i Dorotea na razmjeni mladih u Nizozemskoj

Sara Marin i Dorotea Tomić, učenice 2. razreda gimnazije Srednje škole Pakrac, od 5. do 21. kolovoza sudjeluju na razmjeni mladih u Nizozemskoj, u gradu Ommenu. Razmjenu, kao i sve ostale troškove, fi... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
697

NEZAPOSLENOST I ZAPOŠLJAVANJE Do posla najlakše s diplomom

Završetak školske i studijske godine uzrokovalo je tijekom srpnja povećan broj novoprijavljenih osoba na pakračkom Zavodu za zapošljavanje pa je na kraju tog mjeseca prvi put u ovoj godini broj nezapo... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
919

NA CESTI ZA KRIČKE Drveni most zamijenjen betonskim

Do kraja tjedna na makadamskoj cesti koja se u Branešcima odvaja desno prema Kričkama, dotrajali drveni most na Pakri, izgrađen početkom ovog stoljeća, bit će zamijenjen trajnim betonskim. Radnici dar... pročitaj..

Sport
Pakrački List
727

1. KOLO KUPA – Dobrovac prošao, Croatia i Dinamo ispali

Nakon subotnje pobjede Hajduka u Lipiku od 2:1, kojom je osigurao prolazak u 2. kolo Županijskog nogometnog kupa, u nedjelju je nastavak natjecanja osigurao i županijski prvoligaš Dobrovac. Na domaćem... pročitaj..

Sport
Pakrački List
734

1. KOLO KUP-a: HAJDUK SLAVIO U LIPIKU Pobjeda koja vrijedi više

U utakmici 1. kola Županijskog kupa Hajduk je u Lipiku golovima Kovačića i Lilovca pobijedio domaći Lipik 1925 s 2:1.  Susjedski derbi i dvoboj starih nogometnih suparnika na lipički je stadion privuk... pročitaj..

Udruge
Pakrački List
839

UDRUGA DJECE BRANITELJA DOM. RATA PAKRAC-LIPIK Promicanje vrijednosti Domovinskog rata kroz rad s mladima

Aktivnosti u promicanju uloge Pakraca i Lipika u stvaranju neovisne Hrvatske, kao i vrijednosti Domovinskog rata, kroz rad mladih i s mladima obilježile su prošlu godinu Udruge djece branitelja Domovi... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 52