banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Članovi pakračkog Kluba mladih Aurora danas su se okupili na igralištu koje je financirala mađarska Vlada iza područne škole u Prekopakri na akciji uređenja i čišćenja ove površine.

Mladima je želja urediti površinu za najmanje sugrađane, pa je danas u planu poravnati zemljanu površinu i posaditi travu te pripremiti zemlju za sadnju drveća, rekla je Natalija Otopal, voditeljica Kluba mladih Aurora istaknuvši kako će se ova akcija nastaviti sredinom listopada kada će posaditi šest sadnica likvidambra koje će u budućnosti igralištu dati potrebnu hladovinu, a eventualnu  potrebnu pomoć  ponudili su i djelatnici Gradskog komunalnog pogona.

Vrijednim članovima Kluba podršku i zahvalu za volontersku akciju došli su dati i pakračka gradonačelnica Anamarija Blažević, dogradonačelnik Marijan Širac te predsjednik  mjesnog odbora Vlado Eck.

Ova akcija je jedna od „ljetnih“  aktivnosti koje su provodili članovi Kluba mladih iako ih je bilo manje zbog praznika i godišnjih odmora, no tijekom ljeta bili su organizatori pub kvizova i karaoka.

Kako je istaknula Natalija Otopal, početkom školske godine planiraju svaki tjedan organizirati filmske večeri, plesne tečajeve, radionice fotografije i kreativnog novinarstva u suradnji s KPD „Sloga“, a budući da je listopad posvećen borbi protiv siromaštva, bit će održano niz aktivnosti poput tečajeva financijske pismenosti, tematskih radionica na temu siromaštva, a listopad će završiti obilježavanjem Dana štednje. O svim događanjima sugrađani će na vrijeme biti obaviješteni.

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge mladih Mali most

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić