Virtualni arhiv Pakračkog lista

Veljača 2022

Dobrodošli na našu stranicu Arhiva članaka Pakračkog LISTA. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 76 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine, a razvrstani po kategorijama i autorima.
Sport
Pakrački List
1164

SPORTSKI VIKEND Uspješni streličari i odbojkašice, rukometaši izgubili

Rukometaši LiPe uvjerljivo su poraženi 39:21 (19:10) od lidera prvenstva Slatine u 11. kolu 2. HRL Istok odigranom na parketu vodećeg sastava prvenstva. Novu priliku za bodove naši će rukometaši pok pročitaj..

Sport
Darko Baronica
993

KUGLAČKA PRVENSTVA Trećeligaši poraženi, bodovi u 1. i 2. ligi

Pakrac Papuk u 18. kolu 1.B HKL je na svojoj kuglani ovog vikenda pobijedio Belišće s 5:3 i time se najvjerojatnije riješio briga oko eventualnog ispadanja iz lige. U solidnoj partiji gdje su Pakrač pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
1539

SKUPŠTINA DVD PREKOPAKRA Uz intervencije vatrogasci redovito na usluzi mještanima

Vatrogasci DVD-a Prekopakra su prošle godine imali dvije intervencije te su bili domaćini održavanja združene vježbe održane u suradnji s DVD-om Pakrac, a aktivnosti su bile ograničene zbog epidemio pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1581

KOMUNALAC Započinje odvoz plastike, uklanjaju se spremnici sa zelenih otoka

Pakrački Komunalac sutra 1. ožujka kreće sa sakupljanjem plastičnog otpada iz dodijeljenih žutih spremnika prema rasporedu koji se može vidjeti i na službenim stranicama Komunalca  http://komun pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1514

ZBOG OBILJEŽAVANJA POČETKA DOM. RATA Privremeno zatvaranje prometa

Zbog obilježavanja 31. godišnjice Domovinskog rata i održavanja „Mimohoda pobjednika“  2. ožujka (srijeda) od 10,30 do 12,30 sati za promet svih vozila bit će zatvorene Ulica braće Radića, Trg pročitaj..

Prosvjeta
Pakrački List
1143

HRVATSKI FOTOSAVEZ Foto radionice za pakračke i lipičke osnovnoškolce

Suradnja Hrvatskog fotosaveza i dviju osnovnih škola iz Lipika i Pakraca održana je 25. i 26. veljače tijekom radionica koje je organizirala Nikolina Zanetti, nastavnica likovne kulture Osnovne škol pročitaj..

Kultura
Iva Širac
2182

3. DJEČJI FESTIVAL DOMOLJUBNE PJESME Pobjednica pakračka učenica Tena Badrov

Na 3. Dječjem festivalu domoljubne pjesme „Croatio iz duše te ljubim“ koji je sinoć održan u Hrvatskom domu dr. Franjo Tuđman nastupilo je 11 učenika iz Valpova, Kutjeva, Požege, Nove Gradiške, Lipi pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1432

U ČAST UKRAJINI Pakrački spomenik u njihovim nacionalnim bojama

Od sinoć spomenik poginulim hrvatskim braniteljima na pakračkom Trgu bana Josipa Jelačića  u čast napadnutoj Ukrajini u agresiji Rusije svijetlit će noću u plavo-žutoj boji, njihovim bojama nac pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1147

DANAS U PRODAJI Novi broj Pakračkog lista

Danas poslijepodne u prodaji će biti novi 597. broj „Pakračkog lista“ u kojem možete pročitati: Preteška kviz pitanja Ovih dana napunit će se dvije godine od kada je u našu svakodnevicu ušao koro pročitaj..

Udruge
Iva Širac
1189

TZ POZIVA IZLAGAČE Sajam udruga 19. ožujka, prijave do 16. ožujka

U sklopu obilježavanja Dana Grada Pakraca ove godine održat će se tradicionalni Sajam udruga koji je prilika svim kreativnim udrugama da predstave rad i izlože svoje proizvode. Sajam će biti održan pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1027

ZAPOŠLJAVANJE I NEZAPOSLENOST Lani rekordno mala nezaposlenost

Posljednjeg dana siječnja na pakračkom Zavodu za zapošljavanje bile su evidentirane 438 nezaposlene osobe što je u odnosu na mjesec dana ranije porast za 30 osoba ili 7,4 posto. Na godišnjoj razni ( pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1341

OBAVIJEST IZ VODA LIPIK Privremeni prekid vode

Obavještavamo cijenjene potrošače na području grada Pakraca da će zbog radova na izradi bypassa zasunskog okna dana 25.02.2022. u vremenu od 07:30-17:00 sati bez pitke vode biti: Ulica Josipa Jur pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
896

(PROMO) PROJEKT „REVITALIZACIJA DRUŠTVENOG CENTRA PAKRAC“ Održana radionica za djecu i roditelje

U sklopu provedbe projekta  „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ održana  je radionica na kojoj su sudjelovala djeca i roditelji. Do sad je održano dvanaest od ukupno dvadeset aktivno pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1625

IZBOR NAJBOLJIH POJEDINACA PAKRAČKOG SPORTA U 2021. GODINI Prispjelo 16 kandidatura u tri konkurencije

U konkurenciji za najbolje pojedince sportaše Grada Pakraca u 2021. godini pakrački klubovi kandidirali su u postupku koji je trajao do 18. veljače ukupno 16 kandidata. Po pet kandidatura je prispje pročitaj..

Prosvjeta
Iva Širac
1467

REZULTATI ISTRAŽIVAČKOG PROJEKTA O VRŠNJAČKOM NASILJU Djeca najčešće izložena elektroničkom nasilju

Učenici pakračke osnovne škole braće Radića svoj odnos sa vršnjacima opisuju kao dobar sa povremenim nesuglasicama ili blažim prepirkama, a u najvećoj mjeri smatraju da je fizičko nasilje u njihovoj pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1161

KORONAVIRUS Manje zaraženih, više na bolničkom liječenju

Stanje po pitanju broja dnevno aktivno oboljelih od koronavirusa na Požeško-slavonskoj županiji se smiruje i posljednjih tjedan dana se kreće oko 300. Konkretno jutros je bilo registriranih 334 što pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
1076

(PROMO) PROJEKT LAMPSI - PODRŠKA LOKALNOJ ZAJEDNICI Uskoro radionice i pružanje psihološke pomoći

''LAMPSI - Podrška lokalnoj zajednici'' naziv je projekta Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika kojoj je odobreno 361.199,75 kuna na Javnom pozivu ''Jačanje kapaciteta OCD-a za odgova pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
1319

SAVJET MLADIH / PREZENTACIJA APN KREDITA Pakračkim korisnicima kredita subvencija 42 posto!

U suradnji pakračkog Savjeta mladih i Grada Pakraca jučer je u gradskoj vijećnici Kurije Janković održana edukativna prezentacija APN-ovih subvencioniranih kredita za mlade bez riješenog stambenog p pročitaj..

PROMO ČLANAK
Pakrački List
941

(PROMO) PROJEKT „REVITALIZACIJA DRUŠTVENOG CENTRA PAKRAC“ Započela radionica „škola nepušenja“

U sklopu provedbe projekta „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ održana  je radionica „Škole nepušenja“. Na radionici su prisustvovali mladi od 12 godina, koji su u pubertetskoj fazi i rizič... pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1942

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA POČETKA DOMOVINSKOG RATA HRT prikazuje dokumentarac o Pakracu

 "1991.: Početak, obrat i pobjeda – Pakrac" naziv je dokumentarnog filma  koji će biti prikazan u nedjelju 27. veljače u 20:45 na Prvom programu HTV-a. Scenarij je Borna Marinić, red pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1013

GD HCK PAKRAC Darivanje krvi 28. veljače

Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac poziva sve dobrovoljne darivatelje i one koji to tek žele postati da se odazovu akciji dobrovoljnog darivanja krvi koja će biti održana u ponedjeljak, 28. veljač pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1171

KUGLAČKA PRVENSTVA Rezultati lošiji od kuglanja

Tek jedan od osam mogućih bodova ovog vikenda ostvarila su naša četiri kuglačka kluba, ali je dojam da je kuglanje bilo kvalitetnije od bodovnih rezultata. Jedini bod su osvojili kuglači našeg 1.B pročitaj..

Vijesti
Dinko Kliček
2253

PADA PDV, PADAJU LI I CIJENE? Evo što kažu iz Konzuma, KTC-a i SPARA

Odlukom Vlade RH smanjuje se stopa PDV-a na hranu i to s 13 na 5 posto na svježe meso i ribu, jaja, voće, povrće, jestiva ulja i masti, dječju hranu, na troškove u poljoprivredi (sadnice, gnojivo, p pročitaj..

Vijesti
Darko Baronica
1769

OBILJEŽAVANJE POČETKA DOMOVINSKOG RATA Višednevni raznoliki program

Dječjim festivalom domoljubne pjesme „Croatio iz duše te ljubim“ koji će biti održan u Hrvatskom domu 26. veljače s početkom u 18 sati započet će ovogodišnje višednevno obilježavanje 1. ožujka 1991. pročitaj..

Prosvjeta
Pakrački List
1136

DJEČJI VRTIĆ „MASLAČAK“ Ponovljeni poziv na upis u program igraonice

Dječji vrtić Maslačak Pakrac ponovno je objavio poziv za upis u program igraonice koji je namijenjen djeci od navršenih tri godine života koja nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u pročitaj..

Vijesti
Pakrački List
1197

KOMUNALAC Raspored odvoza papira

Iz pakračkog Komunalca javljaju da ovaj tjedan nastavljaju s odvozom papira i kartona na području Grada Pakraca i to po sljedećem rasporedu: 22.02.(UTORAK) - GRAD PAKRAC I TO ULICE: Matije Gup pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1010

2. HRL ISTOK Poraz LiPe u dramatičnoj završnici

Rukometaši LiPe sinoć su poraženi na domaćem parketu od Broda 27:28, u prvoj utakmici proljetne sezone, u sklopu 10. kola 2.HRL Istok, nakon što su u dramatičnoj završnici propustili upisati nove bo pročitaj..

Sport
Darko Baronica
1485

SKUPŠTINA ŠRD PAKRAC Pohvale za školu ribolova za kadete

Škola ribolova, natjecanje u županijskoj ligi i raznim kupovima te radne akcije na održavanju jezera Pakurnovac bile su najvažnije aktivnosti Sportskog ribolovnog društva Pakrac u 2021. godini proiz pročitaj..

Sport
Dinko Kliček
1790

NOVI MOMENTI U KARIJERI MATIJE VUIĆA Iz Slaven Belupa po minutažu u NK Koprivnicu

Kako prenosi koprivnički portal klikaj.hr Matija Vuić, nogometaš prvoligaša Slaven Belupa ide na posudbu u trećeligaša NK Koprivnicu gdje će provesti proljetni dio sezone.Nakon što je 2018. godine o pročitaj..

Kultura
Darko Baronica
1914

NOVI MJUZIKL KPD „SLOGA“ Na tragu „Pišonje i Žuge“ i hitova Zabranjenog pušenja

Nakon vrlo uspješnog mjuzikla KPD „Sloga“ iz svibnja 2019. godine “Tko pjeva zlo ne misli“, ista ekipa se ponovo uhvatila jednog tako velikog i zahtjevnog projekta i u završnici je  realizacija pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 76