vrtić

Dječji vrtić Maslačak Pakrac objavio je Javni poziv za upis u program predškole. Zahtjevi za upis djece u program predškole podnose se u razdoblju od 12. listopada do 27. listopada 2023. godine, a odnose se na djecu rođenu u razdoblju od 1. travnja 2017. do 31. ožujka 2018. godine te koja nisu polaznici redovitog programa predškolskog odgoja u dječjem vrtiću, obavijestila je ravnateljica Katarina Lahovsky Kobetić.

Zahtjev za upis nalazi se na internetskoj stranici www.dvmp.hr i u vrtiću na adresi Matice hrvatske 13/b, Pakrac. Zahtjevi s potrebnom dokumentacijom dostavljaju se osobno ili poštom na adresu Dječji vrtić Maslačak Pakrac, Matice hrvatske 13/b, 34550 Pakrac ili elektroničkom poštom na e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Realizacija programa predškole planirana je za razdoblje od veljače do svibnja 2024. godine. Program predškole za djecu koja nisu polaznici redovnog programa predškolskog odgoja bit će održan u objektima Dječjeg vrtića Maslačak Pakrac u Pakracu te u područnim objektima u Badljevini i Donjoj Obriježi.

Javni poziv