daruvarski susreti

"Daruvarski susreti" pobjednici su tradicionalnog pub kviza „Suton pameti“, održanog sinoć kod planinarskog doma Omanovac, u sklopu "Pakračkog ljeta".

Okupilo se ukupno 15 ekipa sastavljenih od tri do šest članova, većinom s pakračko – lipičkog područja, a zadatak im je bio odgovoriti na 33 pitanja, podijeljenih u nekoliko kategorija koja su pokrivala područja od sporta, glazbe, filma, umjetnosti do geografije i znanosti.

Drugo mjesto osvojila je lokalna ekipa "Ri-La", dok su treće mjesto zauzeli daruvarski "Sajmištari". Ovaj je put simbolične nagrade osvojilo više ekipa za razna mjesta, a prva tri mjesta dobila su tradicionalne nagrade sponzora. Ugodna atmosfera i odličan odaziv ekipa potvrda je da su Pakračani i Lipičani željni ovakvog druženja gdje se mogu istovremeno zabaviti, ali i naučiti nešto novo. 

Program "Pakračkog ljeta" se danas nastavlja na Omanovcu gdje će od 10 sati biti program za najmlađe, naziva „Dječji dan“, a popodne je na repertoaru „Nemoš omanut na Omanovcu“, koji će kulminirati oko 21 sat koncertom Darka Rundeka.

li ra

pub kviz natjecatelji