pakračko ljeto najava

Tradicionalna manifestacija „Pakračko ljeto“ koju organiziraju Grad Pakrac, Turistička zajednica i Sportska zajednica, u suradnji s knjižnicom, muzejom i glazbenom školom i ove godine nudi niz kulturnih, sportskih i zabavnih aktivnosti tijekom ljeta.

Multipakom je započeo kulturni dio programa koji će se odvijati uglavnom u dvorištu kompleksa Janković, a pješačka zona postat će mjesto održavanja koncerata, kao i Omanovac, na kojem će  24. lipnja nastupiti Darko Rundek. Očekuju nas i kino projekcije na otvorenom, brojne radionice i predstavljanje putopisnog predavanje „Via Adriatica Trial pješice“, Marijana Kudrne. Ovogodišnji program završava 23. rujna, tradicionalnom manifestacijom „Tragom Jankovića“ .

Iz bogatog sportskog dijela izdvajamo biciklističku utrku „Titanov ultimatum“ koja će biti održana na Omanovcu, gdje će biti i prvenstvo Hrvatske u 3d streličarstvu. Na betonskom igralištu Srednje škole 26. i 27. kolovoza bit će održan 1. turnir ulične košarke, neće izostati ni tradicionalna biciklijada Pakrac-Lipik, te teniske i malonogometne lige i turniri.

O terminima održavanja svake manifestacije pojedinačno, bit ćete redovito obavještavani na našem portalu.

plakat 2023 7