Pakrac Proljeće na brdu plakat

Pub kvizom „Suton znanja na Omanovcu“ i nastupom akustičnog banda Cover Page iz Zagreba, u subotu 14. svibnja u Planinarskom domu Omanovac kod Pakraca počinje trodijelna manifestacija pod nazivom „Proljeće na brdu“, a koja za cilj ima zabavnim aktivnostima animirati posjetitelje da lijepe i ugodne proljetne dane i večeri provedu u ovoj naširoko poželjnoj turističkoj destinaciji.

Također na ovaj način se produžuje i ljetna sezona na Omanovcu koja tradicionalno kulminira zadnjim vikendom u kolovozu manifestacijom „Pozdrav ljetu“ u sklopu koje tijekom tri dana posjetitelji iz cijele kontinentalne Hrvatske uživaju u raznim zabavnim, glazbenim, edukativnim i ostalim sadržajima.

Pub kviz započinje u 19 sati, a prijaviti se možete na brojeve 099/661-5003 (Dean) i 099/422-4223 (Mario), a nakon kviza sljedi glazbeni program. Također u subotu će u gastro ponudi biti i Hamburgerionica s raznim vrstama poznatih omanovačkih burgera.

Pakrac Pub kviz

„Proljeće na brdu“ nastavlja se 4. lipnja kada u popodnevnim i večernjim satima u goste dolaze zagrebački bandovi Donkey Hot te Nika&Nickelodeon, a bogat glazbeni program će upotpuniti i osječki band Sing Song Swing te DJ Kuna. Osim dobre glazbe, subota 4. lipnja će proteći i u znaku poezije koju će recitirati Davor Nigović Lexy i Martina, uz gitarsku pratnju Jakše Petrovića.

Obzirom da se tih dana u samom Pakracu održava vrlo popularni Multipak, nema sumnje da nas u Pakracu očekuje zanimljiv vikend.

Za kraj „Proljeća na Brdu“, a kao uvod u novo godišnje doba, u subotu 11. lipnja Omanovcem će odzvanjati glazba lokalnog banda Dobri jajani, koji čine članovi ansambla hit mjuzikla „Dobri jarani“. Posjetitelje očekuju domaći i strani šlageri i hitovi iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća uz neizostavni plesnjak na terasi Planinarskog doma Omanovac, najljepšeg vidikovca u Slavoniji!