Ovogodišnji Božićni sajam bit će održan 21. prosinca (petak) u dvorištu kurije Janković s početkom u 16 sati. Iz Turističke zajednice Grada Pakraca pozivaju sve zainteresirane izlagače koji žele sudjelovati i prezentirati svoje proizvode na sajmu da potvrde sudjelovanje najkasnije do 18. prosinca (utorak).

Izlagačima će biti osigurani štandovi i struja, a sudjelovanje je besplatno. Prijaviti se možete na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na brojeve 034/411-288 i 098/436-176, doznajemo od Gabriele Sabo Seleši, voditeljice ureda TZ Pakrac.

Isto tako, iz Turističke zajednice Grada Pakraca pozivaju korisnike poslovnih prostora u gradu da urede svoje izloge i/ili poslovne prostore u duhu božićnih blagdana te sudjeluju u natjecanju za najljepše uređen izlog/poslovni prostor.
Pravo na sudjelovanje u natjecanju imaju
svi koji koriste poslovne prostore na području Grada Pakraca. Izbor i ocjenjivanje odradit će stručni žiri koji će obilaziti prijavljene do 19. prosinca. Pobjednike (prva tri mjesta) će proglasiti 21. prosinca na Božićnom sajmu te im uručiti prigodne nagrade.

Za prijavu vrijede isti kontakt podaci, a možete se prijaviti do 15. prosinca.