Hajduk je jučer u 18. kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje osvojio na svom igralištu bod protiv trećeplasirane ekipe Vihora iz Jelisavaca odigravši utakmicu bez golova. Međutim ostalo je pitanje i među igračima i kod publike da li je osvojen bod ili izgubljena dva.

Hajduk je protiv solidne  ekipe, trećeplasirane na tablici, koja im je ostala jesenas u lošem sjećanju kada ih je nadigrala na svom terenu s 5:1, ostao neporažen. No gosti su  od početka utakmice došli isključivo braniti neriješen rezultat. Hajduci su dominirali terenom i posjedom lopte cijelu utakmicu, ali bez izrazitih prigoda za postizanje golova iskazavši ponovo neefikasnost o čemu najbolje svjedoči statistika. U tri ovoproljetne prvenstvene utakmice postigli su tek jedna gol. Problem je što nemaju niti jednog pravog napadača jer je Valentino Jirasek već drugu utakmicu povrijeđen, a drugi napadač Darko Kovačić otišao je zimus igrati u Donju Obrijež  tako da Hajduk unatoč dobroj igri i dominaciji na sredini terena rijetko dolazio  u prigode za gol tako da je i ovih 0:0 realno.

Hajduk je s tim  bodom, nakon nepotpunog 17. kola i osvojenih 28 bodova  na  dobrom petom mjestu 4. HNL s riješenim  pitanjem opstanka u ligi.

SASTAV: R. Zanetti, Relota (od 78. Dietzman), Šugić, Baškiera, D. Prohaska, B. Prohaska, Komljenović, Kovačević (od 86. Trbara), Giacometti, Krenek, Popović (od 81. A. Zanetti). Trener: Viktot Trbara

U dopodnevnom programu na gradskom stadionu  započelo je proljetni dio  prvenstva za juniore u Županijskoj ligi Bjelovarsko-bilogorskog nogometnog saveza gdje je sastav Hajduka vodeća momčad. U prvom proljetnom kolu momčad trenera Siniše Grubišića pobijedila je ekipu „Bilo“ iz Grubišnog Polja s  4:1, a strijelci su bili dva puta Ivan Svjetličić i po jednom Josip Dupor i Antun Lesiček.