banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Na sajmu udruga kojeg je organizirala Turistička zajednica Grada Pakraca povodom obilježavanja Dana Grada, jučer se na promotivnim štandovima ispred Gradske sportske dvorane predstavilo čak trideset i dvoje izlagača udruga i OPG-a, pristiglih iz čak četiri županije pa se obzirom na zastupljenost gotovo cijele Slavonije o jučerašnjem sajmu može govoriti i kao regionalnoj priredbi ove vrste. Osim domaćih, već uobičajenih izlagača koje možete vidjeti zajedno sa svojim proizvodima na svakom ozbiljnijem okupljanju, posjetitelji su ove godine doista imali raznoliku i bogatu ponudu.

Ukoliko ste izdvojili koji sat subotnjeg predvečerja mogli ste tada primjerice vidjeti izloženi unikatni nakit, kušati med Krivačića ili Salete, a ako ste sladokusac - posebno su ukusni bili kolači pripremljeni u kućnoj radinosti članica Udruge „Hravtska žena“ iz Prekopakre ponuđeni posjetiteljima na besplatnu degustaciju.

Zadovoljna je bila i Gabrijela Sabo Seleši, voditeljica ureda TZ Pakrac: „Interes izlagača je bio veći nego prošle godine, što raduje, ali i obavezuje. Očito je da će ovaj sajam iz godine u godinu ići naprijed pa polako moramo misliti i širiti se prostorno, jer predviđeni prostor za sve izlagače koji se žele pojaviti na sajmu polako postaje pretijesan. No, kažem, to raduje jer lijepo je vidjeti da su ovdje zastupljeni i Slavonski Brod, Bjelovar, Požega, Osijek…“

 

 

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić