Nogometaši Hajduka poraženi su u utakmici 17. kola MŽNL Slavonije i Baranje u Županji od drugoplasiranog Graničara s 1:0 pogotkom postignutim u 90. minuti susreta.

Potpuno rasterećeni Hajdukovci su u Županji odigrali vrlo dobru utakmicu i nedjeljnom predstavom, unatoč porazu, opravdali visoku poziciju koju drže na prvenstvenoj tablici.  U odnosu na prošlo kolo oslabljeni za ponajboljeg igrača i strijelca Valentina Jiraseka, ali i pojačani za povratnika u momčad Ivana Kaurina,  Pakračani su dugo „držali nulu“. Desetak minuta prije kraja susreta upravo su preko Kaurina mogli i povesti, no inače spretni Hajdukov strijelac stopostotnu priliku ovog puta nije uspio realizirati. Ubrzo potom domaćini to kažnjavaju i posljednjim trenucima susreta ipak postižu pogodak i s nova tri boda ostaju u utrci za sam vrh tablice.

Iz ovog kola još vrijedi napomenuti da je šest posljednjih ekipa na prvenstvenoj ljestvici izgubilo utakmice, dok je Hajduk ovim porazom pao za mjesto niže i sada drži 6. mjesto na tablici, a priliku za napredak imat će sljedeće kolo kad u Pakracu gostuje Vihor iz Jelisavca, trenutno trećeplasirane momčadi prvenstva.

Sastav NK Hajduk Pakrac: R. Zanetti, Relota (od 74' I. Trbara), Komljenović, Baškiera, Šugić, Giacometti, D. Prohaska, B. Prohaska (od 64' Krenek), Kovačević, Popović (od 78' Dietzman), I. Kaurin. Trener: Viktor Trbara