Izvješće o realizaciji lanjskog proračuna, dodjela javnih priznanja Grada Pakraca za ovu godinu bit glavne točke dnevnog reda sjednice Gradskog vijeća Pakrac koju je predsjednik Zoran Krejči sazvao za danas.

Pored toga vijećnici će prema predloženom dnevnom redu  raspraviti izvješća Komunalca o lanjskom gospodarenju otpadom, kao i izvješća o lanjskom radu i financiranju u gradskim ustanovama knjižnici i muzeja,  utvrditi iznos ovogodišnje participacije u cijeni obrazovanja u Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac. Pored toga raspravit će rad gradonačelnice u drugom polugodištu 2016. godine te donijeti više tehničkih odluka.

Prema dostavljenim materijalima kandidati za ovogodišnje gradske nagrade su: Zlatna plaketa „Grb Grada Pakraca“  prof. dr. sc. Matija Berljak za područje kulture, Povijesno društvo Pakrac-Lipik za područje drugih društvenih djelatnosti, brigadir HV Damir Voš za područje obrane i sigurnosti. Pakrački župnik Matija Juraković je kandidiran za „Pečat Grada Pakraca“ za osobiti doprinos u duhovnom i materijalnom razvoju Grada.