derbi naslovna

4. MŽNL SB-PŽ

HAJDUK PAKRAC – LIPIK 1925 6:0

O ishodu derbija Hajduka i Lipika 1925 sve je već napisano protekle subote, a izvještaj možete pročitati na sljedećem linku: https://pakrackilist.hr/index.php/sport/17612-derbi-iz-pakrackih-snova-hajduk-na-krilima-fice-razmontirao-lipicane-6-0.

Iduće kolo osmoplasirani Hajduk će na gostovanje Slogi u Novu Gradišku.

The Fico

1. ŽNL

DOBROVAC – SLAVEN GRADAC 5:0

Dobrovac je za vikend upisao prvu pobjedu kada su na domaćem terenu ispratili Slaven Grada s uvjerljivih 5:0. U strijelce su se upisali Matej Nemeth Campi, Grigor Marinić, Luka Vinkler te dvostruki strijelac Željko Popović Jup.

U 4. kolu odmjerit će snage na gostujućem terenu s prošlogodišnjim prvakom 2. ŽNL Graničarom iz Bučja koji je u prva tri kola prikupio jedan bod.

2. ŽNL

SLOGA TRENKOVO - DINAMO BADLJEVINA 4:1

Dinamo iz Badljevine je u 3. kolu upisao poraz 4:1 na gostovanju u Trenkovu, a jedini pogodak za Badljevčane postigao je Stipo Šugić.

Iduće kolo ponovno će na gostovanje, a ovaj put s druge strane naći će im se Lipa koja ima isti broj bodova.

CROATIA DONJA OBRIJEŽ – LIPA 1:0

Croatia Donja Obrijež je uspješno odigrala utakmicu na domaćem terenu s Lipom te su s novom pobjedom 1:0 prikupili 6 bodova što im trenutno donosi 5. mjesto na tablici. Pobjedu je donio jedan od najiskusnijih igrača Croatije Tonći Savi.

Iduće kolo slijedi im ponovno utakmica na domaćem terenu gdje će ugostiti Pavlovce, prošlosezonske prvoligaše.

OVČARE - SLAVONIJA PREKOPAKRA 4:2

Slavonija Prekopakra ni nakon 3 kola nije uspjela upisati pozitivan rezultat budući da su proteklog vikenda izgubili i u Ovčarama koje su se nakon par godina zamrznutog statusa vratile u sustav natjecanja. Strijelci za Prekopakrane bili su Domagoj Ajman i Josip Horvat.

Nadolazeće 4. kolo igrat će na domaćem terenu te će pokušati popraviti dojam i bodovno stanje u srazu sa Slogom iz Trenkova.