bilja daruvar voznja

Na daruvarskom Petrovom vrhu proteklog vikenda je vožen rekreativno-turističko biciklistički maraton DAgravel CHALLENGE koji je okupio 58 natjecatelja, a Biljana Milić pobjednica je dionice od 62 kilometra, utrku koju je jedina među ženama odlučila odvoziti. Predsjednici Titana uspješnom vožnjom se pridružio i dopredsjednik Marko Ljevar koji je u konkurenciji šestero natjecatelja zauzeo drugo mjesto u utrci na 80 kilometara.


Na sadržajnoj stazi u kojoj se vozilo oko Petrovog vrha, šumskim putevima, uz rijeku Bijelu, selima, poljima te do tromeđe županija koje dijele Papuk, sudjelovao je i najmlađi član Titana, 16-godišnji Lovro Nuić koji je utrku na 62 kilometra završio na šestom mjestu u konkurenciji 16 natjecatelja, dok se Jure Rosić, zapevši na kavi u gradu nakon starta, našao u rubrici natjecatelja koji nisu završili utrku, saznajemo s klupske stranice Titana i službenih rezultata Dagravela.

Nakon Titanovog ulitmatuma u kolovozu, organizacijske aktivnosti Biciklističkog kluba Titan nastavit će se 8. listopada kada će u sklopu “Omanovac XCO” utrke ugostiti zadnje kolo “Slavonske brdsko biciklističke lige” na stazi ispod Planinarskog doma Omanovac.

daruvar titani Medium

Fotografije: BK Titan