rsz 1lipa rukovodstvo

Ostanak u 2. HRL Istok, novi mandat predsjedniku Loparu isto kao i dosadašnjem Upravnom i Nadzornom odboru te promjena imena kluba glavna su obilježja Izborne skupštine rukometaša održane 9. lipnja u pakračkoj sportskoj dvorani.

Podnoseći izvješće o radu, predsjednik Mario Lopar je spomenuo uspješno završenu sezonu u 2. HRL Istok gdje su seniori pod vodstvom trenera Deana Nagyja nakon 18 odigranih utakmica zauzeli osmo mjesto u konkurenciji deset klubova te zadržali status drugoligaša. Trener Nagy je osvojio i priznanje za najboljeg sportskog djelatnika grada Pakraca u 2022. godini te priznanje „Pečat Grada Pakraca“.

rsz lipa članovi

Kategorija U-15, dječaci rođeni 2007./2008. godine, pod vodstvom trenera Anđelka Lucića natjecali su se u 1. HRL U-15, regija Istok te nakon 28 odigranih utakmica sezonu završili na desetom mjestu u konkurenciji 15 klubova.

Kategorija U-13, koju je također vodio trener Lucić, dječaci rođeni 2009./2010. godine, natjecali su se u 1.HRL U-13, regija 4. U prvom dijelu sezone, završili su na 11. mjestu u konkurenciji 20 klubova. Nakon 19 odigranih susreta liga se podijelila na Ligu za prvaka i Ligu za poredak. Liga za prvaka izmakla im je za samo jedno mjesto te su drugi dio sezone igrali u Ligi za poredak gdje su u 20 odigranih susreta zauzeli 2. mjesto.

MINI RUKOMET

Završena je Međužupanijska liga u mini rukometu u kojoj su nastupali dječaci rođeni 2013./2014. te ekipa djevojčica rođenih 2012./2013. godine. Dječaci su zauzeli 3. mjesto u konkurenciji deset ekipa, dok su djevojčice 9. u konkurenciji trinaest ekipa. Ekipe su vodili trenerica Anna Kurić i trener Mario Lopar. Sudjelovali su i na neslužbenom prvenstvu Hrvatske u mini rukometu u Karlovcu, na turniru u Ivanić Gradu, a u Gospiću su osvojili 2. mjesto tijesnim porazom u finalu.

VRTKO

"Početkom 2023. godine započeo je projekt na koji smo iznimno ponosni. Projekt „Vrtko - Rukomet u vrtićima“ dio je velikog Master plana Europske rukometne federacije i Hrvatskog rukometnog saveza. Naš klub je imao čast da se nađe među 6 klubova koji su pokrenuli ovaj
hvalevrijedan projekt. Uz nas, tu su još klubovi iz Poreča, Zagreba, Koprivnice, Bjelovara i Virovitice. Voditelj ovog projekta i rukometne igraonice je Anđelko Lucić", izvijestio je Lopar.

Iz financijskog izvješća vidljivo je da su ukupni prihodi u prošloj godini bili 35.642,82 eura, a rashodi 35.784,77 eura.

Jednoglasno je usvojen prijedlog izmjene imena kluba te se od petka klub zove Rukometni klub "Pakrac".

Riječi podrške uputila je gradonačelnica Anamarija Blažević te tajnik Sportske zajednice Grada Pakraca, Jasmin Ramić.

rsz lipa anamarija

rsz ramić