IMG 20211002 101309

Završeno je natjecanje 3. Hrvatske šahovske lige Istok u kojem su članovi ŠK Pakrac-Lipik u konkurenciji 10 klubova osvojili odlično 3. mjesto. Malo je nedostajalo da naši šahisti ostvare i bolji plasman jer su do 7. kola bili neporaženi no pobjednički ritam nisu zadržali do kraja sezone. Određeni hendikep ove godine bio je i neigranje dotad najboljeg igrača Alojza Macarola pa su ovaj rezultat naši šahisti postigli u sljedećem sastavu (po pločama): Stevo Rađenović, Nenad Kuzmanović, Zlatko Ivanić, Marinko Samardžić, Tomislav Frajfogel, Piljo Tutić i Milan Tomašević. 

Osim natjecateljskih aktivnosti, kako ističe predsjednik kluba Zlatko Ivanić, ispred kluba su obučena i dva suca županijskog ranga Milan Tomašević i Boris Risek. Sljedeća šahovska sezona 3. HŠL Istok predviđena je za proljeće.

Kao i u svakom sportu i šahisti vape za podmlatkom i omasovljenjem šaha uopće pa iz kluba pozivaju sve ljubitelje crno-bijelih figura zainteresirane za konkretnije bavljenje šahom da se jave u prostorije kluba (Radićeva, bivša Stara škola) subotom od 10-14 sati. 

Screenshot 2021 12 07 09.11