nogometni vikend

Nakon što su u 1. kolu usprkos dobroj utakmici tijesno poraženi od prošle godine neprikosnovenog Buka u gostima, Dobrovac je drugo gostovanje zaredom odradio jednako kvalitetno, s tim što je to ovaj put bilo dovoljno za pobjedu u Sulkovcima. Pogotke za Dobrovac postigli su Darko Stefan Derenj i Božidar Tutić, a savršen dan djelomično je pokvarila teška povreda dobrovačkog golmana Vinka Galovića pa je njegovo mjesto među vratnicama morao zauzeti Matej Nemeth.
Teško je ne primijetiti da su Dobrovčani opet nadahnuto krenuli u prvenstvo, a dio zasluga za to svakako pripada i treneru Srećku Knoku koji iskustvom i znanjem umije izvući najbolje iz svojih igrača. U sljedećem kolu Dobrovac igra prvu domaću prvenstvenu utakmicu, a u goste stiže Slaven iz Gradca.

Croatia je kod kuće dočekala Kuzmicu, ekipu koja je prošle sezone igrala međužupanijski nogomet, i osvojila bod iako početak utakmice nije izgledao nimalo dobro po domaćina. Gosti su poveli već u 1. minuti preko Šporčića, koji je bio precizan i u 6. kad je već bilo 2:0 za goste. Domaćin uzvraća preko Savija koji smanjuje na 1:2 pet minuta prije odmora, a isti igrač postavlja i konačan rezultat u 60. minuti pogotkom iz kaznenog udarca. Idući vikend igrači trenera Zorana Hofmana putuju Slogi u Trenkovo.