Od četvrtka na zatvorenim sportskim borilištima uz primjenu epidemioloških mjera je dozvoljeno prisustvovanje gledatelja. To znači da će gledatelji moći prisustvovati i subotnjoj utakmici 3. kola 3. HRL koja u pakračkoj dvorani počinje u 20 sati u kojoj naša Lipa dočekuje RK Mikanovce. U prvom kolu Lipa je slavila, u drugom kolu na zahtjev domaćina Zrinskog utakmica je odgođena. Protivnik iz Mikanovaca je u prva dva kola ostvario pobjedu i poraz.

NK Hajduk će u subotu (15,30) imati težak zadatak u 10. kolu Međužupanijske lige Brod-Požega jer im u goste dolazi vodeći NK „Omladinac“ iz Nove Vrbe koji je u prethodnih osam utakmica ostvario sve pobjede. Hajduk je nakon nedjeljnog poraza u Oprisavcima pao za jedno mjesto i sada je četvrti.

Trostruki program u subotu

Osim seniora ovaj vikend će na gradskom stadionu biti odigrano još tri utakmice mlađih kategorija. U subotu s početkom u 10 sati mlađi pioniri (U-13) dočekuju vršnjake iz Lipika. Ova Hajdukova selekcija je prošlog vikenda neočekivano izgubila u Pavlovcima s 5:4, ali su unatoč tome s pet prethodnih pobjeda ostali prvi. Lipik je s jednom pobjedom na devetom mjestu.

U nastavku s početkom u 11,30 će igrati početnici (U9) u 9. kolu Međužupanijske lige Brod-Požega. U goste im dolazi vodeća Požega dok su naši predzadnji pa će teško do bodova.

Nakon subotnjeg trostrukog programa na stadionu za nedjelju ostaje tek utakmica selekcije starijih pionira (U15) koji s početkom u 11 sati u 9. kolu županijske lige dočekuju Dinamo iz Vidovaca. Bit će to utakmica između trenutno plasiranog drugog i trećeg sastava lige pa je rezultat neizvjestan.

Što se tiče Hajduka ovaj vikend će završiti u ponedjeljak kada juniori u sklopu devetog kola županijske lige gostuju u Požegi gdje će ih udomaćiti istoimeni klub s kojim na tablici dijele drugo i treće mjesto, pri čemu obadva kluba u odnosu na vodeći Papuk iz Velike imaju dvije utakmice manje pa ovu utakmicu možemo smatrati derbijem jeseni.

„Vikend“ je još u utorak odradila najmlađa selekcija prepočetnika koja je i u sedmoj utakmici u bjelovarskoj županijskoj ligi pobijedila vršnjake iz Lipika s uvjerljivih 9:1 tako zadržavši stopostotni učinak uz nevjerojatnu gol razliku od +82.

U 10. kolu 1. ŽNL u nedjelju Croatia u Donjoj Obriježi dočekuje Mladost iz Pavlovaca, a Dobrovac Dinamo iz Rajsavca. Obadvije utakmice počinju u 14,30 sati. Druga ŽNL je prvenstvo završila prošle nedjelje.

Dvije domaće kuglačke utakmice

Kuglački vikend će započeti u petak kada u 18 sati u sklopu 3. HKL „Sloga“ dočekuje brodsku Lokomotivu 1967. Sloga je u tri prva kola ostala neporažena i s pet bodova je vodeći sastav lige, dok su Brođani zabilježili dvije pobjede i priželjkuju pobjedu kojom bi na tablici preskočili Prekopakrane. Lipik 1974 nakon neriješenog u prošlom kolu sa Slogom će nove bodove i bijeg s dna potražiti u subotu u Požegi u utakmici protiv HVIDR-e koja još nema niti boda.

Slavonski banovac u 2. HKL nakon prošlotjedne pobijede u Slatini se novim bodovima nada iz utakmice zakazane za subotu (17 sati) kada im u goste dolazi Šećerana Viro Virovitica koja je bod ispred njih.

Hod po mukama u traženju prvih bodova u 1. B HKL će kuglači Pakrac Papuka ovog vikenda nastaviti u Zaboku. Domaćin je u pet prvih kola ostvario tek jednu pobjedu pa je pakračkim kuglačima to možda prilika da i oni ubilježe svoju prvu ove jeseni.