banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.

Teniski turnir parova „Pakrac Open 2020“, igran 20. rujna na teniskim terenima u sklopu pakračkog Sportsko-rekreacijskog centra, završio je pobjedom sisačkog para Perković/Huskić koji je u finalu sa sa 63 46 (TB 10:4) pobijedio suparnike iz Nove Gradiške, bratski par Magdić/Magdić. Pobjednik utješnog turnira bio je pakračko-daruvarski dvojac Rosić/Čubrilo, a naslov su osigurali pobjedom 8:8 (TB 10:4) protiv Daruvarčana Galijaša i Poljančanina Gamaufa. Sportske nagrade najboljima uručila je gradonačelnica Anamarija Blažević.


Ovogodišnje izdanje turnira privuklo je 16 parova iz Novske, Kutine, N. Gradiške, Siska, Daruvara te Pakraca i Lipika. Nakon prvih mečeva koje su igrani na 9 dobivenih gemova turnir se razdvojio na glavni i utješni (poraženi u 1. kolu).
„Zadovoljni smo što smo od raspisa prijava turnir rasprodali praktično u jednom danu te odmah nakon toga blokirali daljnje prijave. Ograničili smo broj sudionika na 16, a odličan odaziv možemo pripisati kvalitetnom radu članova našeg kluba koji su igrali i turnire u okruženju i tako se povezali s igračima koji danas uzvraćaju nastupom na našem turniru, rekao nam je Jure Rosić ispred TK Pakrac, organizatora ovog turnira, te obavijestio da ove godine neće biti „Pakrac Opena“ u singlu. Sve zbog poznate situacije oko korone i preporuke oko racionaliziranja javnih okupljanja. Dogodine, međutim, ako se situacija popravi Rosić najavljuje dva Pakrac Opena – jedan ovakav u parovima te onaj u singlu.
O snazi nedjeljnog turnira dovoljno govori i podatak da su svi domaći parovi - ako pod domaće vodimo Lipičane te pojedine već udomaćene Daruvarčane – završili u utješnom dijelu, ali su ga s druge strane tako učinili prilično atraktivnim lokalnim ljubiteljima tenisa.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.