Hajduk je u 11. kolu MŽNL Brod-Požega s 5:1 pobijedio u Kuzmici istoimenog domaćina i tako došao do 13. boda u jesenskom dijelu sezone. Do pobjede su stigli zahvaljujući ponajprije odličnoj partiji napadača Matije Filipovića koji je postigao tri zgoditka u 6., 62., i 80. minuti susreta. Golove u pobjedu ugradili su i mladi Franko Zandona golom u 67. minutu te Tvrtko Krpan eurogolom u 89. minuti susreta. Narednog vikenda Hajduku slijedi domaća utakmica protiv Jakšića.
- Uz jednu malu krizu u igri krajem prvog dijela, ostatak utakmice igrali smo dobro i stvarali šanse. Danas nam je efikasnost bila nešto bolja nego inače i zato smo ostvarili uvjerljivu pobjedu. Čestitam svim svojim igračima na odličnoj igri i ozbiljnosti, a domaćinu na korektnom ponašanju – komentar je trenera Hajduka Siniše Grubišića.
Hajduk je u Kuzmici igrao u sljedećem sastavu: Huska, Kačer, Dupor, Petrović, Svjetličić (od 60’ Žižak), Grubišić, Krpan, Filipović (od 85’ Baškiera), Dietzman, Zandona (od 69’ Pjerabon), Kovačić (od 85’ Babojelić).

Lipik 1925 je kao domaćin odigrao 0:0 protiv Mladosti iz Sibinja.

U utakmicama 11. kola Požeško-slavonske 1. ŽNL Croatija iz Donje Obriježi slavila je kao domaćin s 4:1 protiv Graničara iz Bučja, dok Dobrovac nije uspio nauditi lideru prvenstva, dosad neporaženom Bsk iz Buka koji je u Dobrovcu pobijedio s 3:1.
Kako jesenski dio prvenstva ide prema kraju tako Obriježani igraju sve bolje. Ovog vikenda su kod kuće očekivano slavili protiv Graničara (B) s 4:1 zahvaljujući ponajprije sjajnoj predstavi Marina Sića koji je postigao tri od četiri gola domaćina. Pobjedu je potvrdio Mihael Andrijanić zabivši pogodak samo dvije minute nakon što je ušao u igru. S nova tri boda Obriježani lakše dišu, a ono što je zanimljivo je da se nakon dugo vremena na prvenstvenoj ljestvici nalaze ispred susjeda iz Dobrovca.
Djelom zahvaljujući i tome što Dobrovčani, unatoč odličnoj partiji u prvom dijelu utakmice, nisu uspjeli uzeti niti bod odličnim gostima iz Buka. Poveli su golom Šulca u 39. minuti susreta, no radost domaćih trajala je tek dvije minute nakon što gosti poravnavaju. Nastavak donosi nešto konkretniju igru lidera prvenstva i s dva nova pogotka bodovi ipak putuju za Buk.

– Imali smo svojih prilika gdje smo trebali povesti i odvesti utakmicu u drugom smjeru ali kao što i biva kad ne iskoristiš svoje šanse protivnik to iskoristi i pobjedi. Čestitam gostima na fer i korektnoj igri a mi se sada okrećemo bitnoj utakmici protiv Sloge – komentirao je Tomislav Kužilek, trenera Dobrovca.