Rukometaši Lipe poraženi su u utakmici 13. kola 2.HRL -  Istok  na gostovanju kod drugoplasirane Slatine s 37-28. Poraz od devet golova razlike i ne čudi obzirom da se radi o momčadi sa samog vrha, ali niti ne zabrinjava trenera Jaroslava Šebu jer su kvalitetnijem domaćinu pakrački rukometaši vrlo dobro parirali, naročito u drugom dijelu utakmice i to bez ponajboljeg dvojca iz nastavka sezone – Kruckija i Bartoluzzija koji nisu putovali na subotnje gostovanje.

Do poluvremena su domaćini ostvarili prednost od 6 pogodaka razlike, bilo je 18-12, da bi u nastavku susreta LiPa podigla razinu igre i tu dionicu bila gotovo ravnopravavan suparnik Slatinčanima, no za nešto više od podnošljivog poraza nedostajao je i uobičajeni učinak dvojca Hlapović – Gamberger koji je zajedno postigao tek jedan zgoditak. Nasuprot tomu, vrlo dobru napadačku utakmicu odigrao je veteran Lucić s 9 pogodaka te Smiljčić koji je bio 8 puta precizan. Raduje sve veća minutaža i poneki pogodak golobradih mladića Vonića i Šimića, kao i prvi drugoligaški pogodak Vukovića. Narednog vikenda na rasporedu je 14. Kolu kada u Pakracu gostuje momčad Virovitice.

U Slatini su nasutpili: Papušek, Savi, Smiljčić 8, Vonić 1, Švasta 3, Mimić 3, Gamberger 1, Lucić 9, Vuković 1, Hlapović, Major, Šimić i Lopar.