hck promo

U vijećnici kurije Janković jučer je održana završna konferencija projekta „Zaželi empatiju, dobij simpatiju“, UP.02.1.1.16.0393  kojeg je provodilo Gradsko društvo Crvenog križa Pakrac zajedno sa partnerima;  Centrom za socijalnu skrb Pakrac i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područni ured Požega. Kroz projekt koji je trajao osam mjeseci, zaposleno je 25 žena koje su brinule o 150 korisnika.

Ravnateljica Crvenog križa Danijela Kiš zahvalila je partnerima i Gradu Pakracu na velikoj podršci, a također i zaposlenicama na projektu koje su odradile veliki posao. „Reći ću vam samo doviđenja, do idućeg nastavka projekta „Zaželi“, za kojeg uskoro očekujemo novi poziv, i nadamo se da će biti dužeg trajanja nego do sada“.

hck promo 2

Ispred HZZ-a istupila je Jasna Turuk Perić, rekavši kako joj je drago da je toliko žena i toliko korisnika bilo zbrinuto kroz projekt. „Vidim da među vama vlada veliki interes i želja za nastavkom projekta, stoga vam želim sreću u daljnjem radu i neka se projekt što prije nastavi.“

Ravnatelj Centra za socijalnu skrb Darko Havranek zahvalio je na suradnji i pohvalio projekt zapošljavanja žena koje su kroz rad postale socijalno uključenije, zadovoljnije, ekonomski neovisnije, ali su i stekle praksu za daljnji rad na istim ili sličnim projektima.

Vrijednost ovog projekta je 1.237.100,00 kn te je financiran iz Programa ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA – FAZA III .

Logoo 1

Lenta

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost GDCK Pakrac.