info3

Osnove informatike i služenja internetom više nisu nepoznanica za naše sugrađane, osobe zrele i starije životne dobi, koji su uspješno i s velikim zadovoljstvom pohađali i savladali program početne informatičke radionice organizirane i održane u sklopu projekta „Zajedno u drugu mladost“ koji provode HCK Gradsko društvo CK Pakrac i Matica umirovljenika Pakrac-Lipik.

info2

Primarni je cilj projekta stjecanje osnovnih informatičkih znanja u korištenju i primjeni osobnih računala, interneta i programske podrške budući da se zrelije generacije suočavaju sa znatnim problemom savladavanja osnova rada na računalu.

Treća u nizu od planirane četiri radionice održati će se krajem svibnja u trajanju od 5 dana po dva školska sata, a voditi će ju kao i do sada, profesor Renato Ristić, diplomirani informatičar.

info4

Ukoliko već vidite da bi i vama ili vašim roditeljima/bližnjima starije životne dobi ova radionica mogla biti od koristi slobodno se javite na neki od brojeva koordinatorica projekta i osigurajte svoje mjesto:

Brigita Ražov: 098/256-717

Ruža Vulinović: 099/575-7147

Za sve polaznike radionica je besplatna, čime GDCK Pakrac i MU Pakrac-Lipik daju svoj doprinos međugeneracijskoj suradnji i poboljšanju kvalitete života treće životne dobi, što je i cilj 1,5 mil. kuna vrijednog EU projekta koji  provode do listopada 2022. godine.

0

lenta 1 2 1