mladež hdz

Karlo Rek iz Gornje Obriježi novi je predsjednik mladeži HDZ-a Pakrac izabran na mandat od dvije godine, jednoglasno je odlučeno na izbornoj skupštini održanoj 4. studenog u stranačkim prostorijama u zgradi Ćirinović u Pakracu.

Rek je naslijedio bivšeg predsjednika Mihaela Andrijanića koji se od svoje dužnosti oprostio izvješćem o radu u proteklim godinama svog mandata, pri čemu je zahvalio svim članicama i članovima na suradnji, a svom nasljedniku i novoj ekipi poželio da nastave istim putem. Andrijanić je ostao u sastavu gradskog odbora MHDZ-a Pakrac gdje su izabrani još i Lorena Grlica, Josip Lujanac, Filip Škariot, Valerija Nožarić i Doroteo Josipović. Na skupštini su izabrani i izaslanici za županijsku Izbornu skupštinu Mladeži HDZ-a u sastavu Karlo Rek, Mihael Andrijanić, Lorena Grlica, Josip Lujanac i Filip Škariot.  

andrijanić ana

Izborima su prisustvovali gradonačelnica, saborska zastupnica i predsjednica GO HDZ-a Pakrac Anamarija Blažević te član gradskog vijeća Tomislav Novinc, koji su tom prilikom čestitali novoizabranom vodstvu, ohrabrili ih riječima podrške i zaželjeli puno sreće u daljnjem radu.

Novoizabrani predsjednik istaknuo je da mu je izrazito drago što je izabran za predsjednika Mladeži na gradskoj razini i nada se da će opravdati povjerenje koje mu je članstvo ukazalo.

skupština mladež