Ivanović Damjanović

Nikola Ivanović, dosadašnji dogradonačelnik Grada Pakraca iz redova srpske nacionalne manjine na svibanjskim lokalnim izborima bit će kandidat SDSS  za zamjenika župana/županice Požeško-slavonske županije a  Mirsada Popović Damjanović za zamjenicu gradonačlenika/gradonačelnice Grada Pakraca, odlučili su njegovi članovi na jučer održanoj skupštini Gradskih organizacija Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Pakraca i Lipika, s koje nam se priopćenjem obratio Nikola Ivanović.

Osim isticanja kandidata za čelne lokalne dužnosti članovi SDSS za predsjednicu pakračke organizacije su izabrali Mirsadu Popović Damjanović a za potpredsjednicu Anu Romanić  Nova predsjednica je istaknula da je izbor žena na čelna mjesto izraz poštovanje ženama u stranci koje su predano radile zadnje četiri godine u nadi da će se nastaviti raditi i dostići nivo koji je dosadašnjim radom zacrtao Nikola Ivanović.

Predsjednica i zamkjenica

U lipičkom dijelu Skupštine za predsjednicu GO SDSS Lipik izabrana je Ksenija Utješinović, dok je za potpredsjednika izabran Milorad Buzdum.

U uvodnom obraćanju okupljene je pozdravio  predsjednik Županijske organizacije SDSS-a Požeško-slavonske županije Nikola Ivanović koji je ukazao na sve do sada postignute rezultate kao i ciljeve koji se odnose na naredno razdoblje. On je naglasio je da su nova rukovodstva gradskih organizacija spoj iskustva i mladosti, politički i društveno orijentiranih ljudi, ljudi koji svoju energiju, znanje, vrijeme žele dati za zajednicu, za poboljšanje sveukupnih odnosa u društvu a time i poboljšati položaj srpske zajednice u Požeško-slavonskoj županiji.

Na obje skupštine istaknuta je važnost zajedničkog djelovanja ove dvije gradske organizacije, aktivno sudjelovanje na predstojećim izborima u cilju osiguravanja vijećničkih mjesta kao i podrška istaknutim kandidaturama.