prazna kino sala

U Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ prvim proljetnim vikendom započinje kinematografski program, dok će u travnju za Pakračane koji vole kazališne daske gostovati i mjuzikl.

Dječje kazalište Dubrava i kazališna družina KUFER predstavljaju igranu predstavu Svinje: Groteska i treš estetika; Mjuzikl iz života na farmi, u režiji Helene Petković, a može se pogledati 5. travnja u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u 20 sati. Cijena ulaznice je 8 eura.

Za najmlađe sugrađane kino program donosi animirani film OOOPS! THE ADVENTURE CONTINUES u 17 sati, a u 19 sati posjetitelji mogu uživati u već legendarnom filmu JOHN WICK: CHAPTER 4 koji će biti prikazani 24., 25. i 26. ožujka, doznajemo od Dubravke Špančić, tajnice KPD "Sloga".

Program se nadalje nastavlja u petak 31. ožujka projekcijom filma u 18 sati, gdje će najmlađi i oni nostalgični, moći pogledati filmsku ekranizaciju knjige Sanje Polak, Dnevnik Pauline P, u režiji Nevena Hitreca.

Nakon toga, u 20 sati je program za one zainteresirane za akcijske filme te će moći pogledati avanturistički film Dungeons & Dragons: Čast lopova, u kojemu glavne uloge imaju Chris Pine, Edgin Michelle Rodriguez i Michelle Rodriguez.

U travnju nadalje građani mogu pogledati sljedeći program:

7., 8. (Uskrs, 9. NE radimo) i 10. 

18:00 - THE SUPER MARIO BROS Movie 

20:00 - AIR 

14., 15. i 16.

18:00 - BEAUTIFUL DISASTER 

20:00 - RENFIELD 

21., 22. i 23.

18:00 - TORI I LOKITA 

20:00 - THE THREE MUSKTEERS: D'ARTAGNAN  

28., 29. i 30.

18:00 -  MAVKA; čuvarica šume 

20:00 - EVIL DEAD RISE

Mjuzikl Svinje: Groteska i treš estetika

Igrana predstava Svinje: Groteska i treš estetika; Mjuzikl iz života na farmi, „bavi se sudbinom dvaju sestara, koje potpuno otuđene od svijeta, provode život brinući se za svinje na farmi, otimajući profesore iz grada (ovisno o interesima mlađe sestre). Prikazuje niz crnohumornih i grotesknih situacija u kojima se sestre nalaze, odnosno koje sestre kreiraju. One su zatvorene unutar vlastitog kazališta iz kojeg izlaza nema“ objašnjava redateljica.