banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U dvosatnoj radionici hip hopa koja je proteklog vikenda održana u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ sudjelovalo je 25 djece starijeg uzrasta koju je vodio mladi plesač iz Požege Josip Bišćan.

Kako nam je rekla Vedrana Fiala, predsjednica Plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik, za pakračke i lipičke plesačice i plesače radionica je bila fizički zahtjevnija, pa su se dobro i umorili, ali ipak naučili osnovne pokrete u toj plesnoj disciplini. Uz trenericu Marijanu Verčej djeca su radionicom bila oduševljena. Plesni klub Dolce tako je ugostio Josipa koji pleše pleše već 8 godina, a sa 16 godina je u suradnji sa trenericom Natašom Ledić osnovao MINOU, plesnu skupinu mladih urbanih plesača te time podigao cijelu urbanu scenu Požege.

„Zahvalni smo Josipu na vremenu i trudu koji nam je posvetio održavši ovu radionicu, a kako smo mi plesni klub kojem je jedan od ciljeva i edukacija plesača svih uzrasta i naravno u svim plesnim stilovima, ovim putem najavljujemo i nove radionice koje će biti održane od sljedeće plesne sezone u rujnu“, rekla je Vedrana Fiala, predsjednica Plesnog kluba Dolce Pakrac-Lipik.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić