banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Iskustva u pripremi i provedbi projekata europskih fondova te iskustva u radu s e-dnevnicima glavne su teme danas održanog Stručnog vijeća ravnatelja glazbenih škola Slavonije i Baranje čiji je domaćin bila Osnovna glazbena škola Pakrac.

Stručnom skupu koji je održan u koncertnoj sali pakračke glazbene škole nazočilo je 13 ravnatelja osnovnih i srednjih glazbenih škola iz Belog Manastira, Đakova, Nove Gradiške, Našica, Vukovara, Požege, Virovitice, Slatine, Županje, Vinkovaca i Valpova.

Skup koji je organiziran kao okrugli stol za razmjenu iskustava za poboljšanje uvjeta u nastavi glazbe pozdravila je Alfreda Petani Grafina, ravnateljica Osnovne glazbene škole Pakrac, a dobrodošlicu je iskazala i gradonačelnica Anamarija Blažević dodavši kako bi javnost trebala biti više upoznata s radom glazbenih škola koje su za sve sredine, posebno manje kao naša, velika vrijednost koju treba njegovati.

Nakon rada vijeća, posjetitelji imaju organiziran i obilazak Planinarskog doma Omanovac uz upoznavanje kulturne i povijesne baštine grada.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić