Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenome. I ove godine KPD "Sloga" uključuje se u obilježavanje ove manifestacije koja se u Hrvatskoj organizira po 10. put kao izvorni hrvatski kulturni proizvod, programom kojim sugrađane žele nasmijati, razveseliti, razigrati.

– otvorena proba – sudjelujte AKTIVNO, bez obzira na dob i spol, na probi dramske sekcije – u dramskim igrama, od 18,30 sati
POGLEDAJTE “Krtice” – Kerekesh Teatar 15. studenog 2018. u 19,30 sati, Jan Kerekeš u ovoj dlakavoj nogometnoj komediji igra čak 15 likova, a sve u i o NK “Žbunju”
– razveselite SEBE u igri “Žlabranje” – natjecanje u komentiranju utakmice 21:00 sat – prijave kod Tanje Španjić, prof.hrvatskoj jezika (u školi), na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na licu mjesta u Hrvatskom domu “Dr. F. Tuđman” prije samoga početka.
Cijena cjelovitog programa: 25 kuna