banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Osnovna škola braće Radića Pakrac javila se na natječaj INE „Zeleni pojas“ s projektom uređenja školskog vrta i među 222 prijavljena projekta ušla među četiri projekta koji se u vremenskom razdoblju od 10 dana odnosno od 11. do 20. srpnja bore za donaciju od 20.000 kuna.

„Naša škola prijavila je projekt uređenja školskog vrta i učionice na otvorenom koji bi se nalazio na zemljištu između škole i vrtića te su nam potrebna sredstva za kupnju sadnica i ostalog vrtnog materijala kako bi vrt zaživio ne samo za naše učenike i nastavnike, nego bi bio otvoren i za sve naše sugrađane. Stoga ovim putem pozivam sve da svojim glasom doprinesu uređenju našeg grada“, rekla nam je Sanja Delač, ravnateljica pakračke osnovne škole.

Kroz ovaj program INA sufinancira ekološke projekte poput pošumljavanja, uređenja zelenih površina, čišćenje podmorja, priobalja, jezera i rijeka, edukacije o ekologiji te druge slične aktivnosti iz područja zaštite okoliša i prirode, a spomenuti iznos osvojit će onaj od četiri predložena projekta koji osvoji najviše likeova na facebook stranici INE.

Stoga, glasujte za ovaj hvalevrijedni projekt na ovom LINKU!

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić