banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Sad već pomalo nestrpljivi kupači konačno dolaze na svoje. Prema najavama, sezona kupanja na Bazenima Lipik započinje već sutra od 9 sati pa ćemo tako, barem prema najavama vrlih tv prognozera koji svojim predviđanjima vremenskih prilika sve rjeđe zarade plaću, prevrtljivi lipanj i vrući srpanj moći provesti na omiljenoj nam kupališnoj destinaciji. Neće nas to koštati više no lani, odrasli će radnim danom plaćati 20 kuna, djeca 15, dok će vikendom i praznikom cijene skočiti na 30, odnosno 20 kn.

I dalje je prisutna praksa naplaćivanja kupanja od 16 sati kad ćemo skraćeno kupanje i platiti nešto manje. Dodatni sadržaji su i ove godine uglavnom uobičajeni. Ugostiteljska ponuda bit će na istim lokacijama, dakle restoran Bazeni i standardno - nadstrešnice oko bazena poželite li nešto prigristi s nogu ili utažiti žeđ hladnim pivom.

Kako neslužbeno doznajemo, jedna od novina je da bi ove godine kupače mogao privući i dim s klasičnog roštilja na ugljen koji bi tako obogatio dosadašnju plinsku roštilj ponudu. Sve to po pristupačnim cijenama. Novost je i ponuda vožnji na sve popularnijim Quadovima za djecu čija je staza u pripremi, a bit će smještena na travnatom dijelu odmah iza tribine pa će se mali radoznalci moći oprobati u pokojoj vožnji spretnosti, hoćeš na benzin, hoćeš na struju,  a sve to koštat će vas svega nekoliko kunića.

aktualnolight_elementi2508slika5

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić