banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Subotnje sunčano posljepodne iz domova je izmamilo brojne Pakračane privučene bogatim sadržajem petog po redu Multipaka, ali i Multiegg- a, priredbe u organizaciji Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika. Već tradicionalno, za promet zatvorena Ulica Hrvatskih velikana ovog je puta bila poprište natjecanja u tucanju jaja kao centralnim događajem Multiegg-a, dok su u  „dopuni programa“ obrtnici posjetiteljima ispekli više stotina jaja, dio donacije tvrtke Gala d.o.o.  koja je donirala 1000 jaja, a skuhali su i svoj već poznati obrtnički grah, do savršenstva dovedeno jelo znanog nam Prge, pakračkog obrtnika i majstora kuhače.

DSC_4608

Za natjecanje u tucanju jaja prijavilo se čak 48 natjecatelja, a začinjeno je sjajnim vođenjem Maria Baraća, čovjeka zaduženog za voditeljski dio programa, koji je jedno malo obično natjecanje obogatio odličnom zafrkancijom i  nabio velikom dozom adrenalina, što bi rekli „do jaja“. Pobjedu i nagradno putovanje u Sarajevo osvojila je Ana Nagy iz Daruvara, dok je najviše sreće prilikom izvlačenja nagradne tombole Mulitpaka i Pakračkog lista imala Erin Lepka iz Pakraca.

Dan za primjer, valjalo bi da ih je više. S terasa obližnjih caffe – barova svirala je živa muzika,  a jedna od atrakcija su bili tele - promotori koji su reklamnim segwayom obilazili i mamili potencijalne potrošače. Desetak koraka dalje mogao se provozati i najnoviji električni bicikl koji je zainteresiranima za probu osigurala pakračka trgovina Tessari bicikli.

Multipak glazbena izložba HI Fi opreme nije trpila, klijentela i posjetitelji pridošli s raznih strana svijeta svoj su gušt i u subotu odradili bez razlike. Odlično posjećene glazbene slušaonice na uobičajenim lokacijama u gradu od samog su jutra, primale HIFI fanove istančanog glazbenog ukusa, ali i obične građane, možda „gluhe“ za preslušavanje ove najnovije glazbene tehnologije na visoko - stručnom nivou, ali itekako znatiželjne barem razgledati pa se malo počešati iza uha i začuditi cijenama pojedinih izloženih stvarčica.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić