Na 6. Sajmu cvijeća u Lipiku koji se danas održava na prostoru parkirališta parka kao i u parku, izlaže 110 izlagača iz sedam županija, a osim cvijeća, sadnica i drugog vrtnog materijala i pribora u ponudi su i brojni štandovi s rukotvorinama, slasticama, suvenirima, više različitih igraonica za djecu, turističke vožnje vlakom, ugostiteljski štandovi i drugi različiti sadržaji poput jahanja na konjima, vožnja na kvadovima i slično.

sajam cvijeca 2

„Sajam je ponovo narastao, s lanjskih 70 na ovogodišnjih 110 izlagača, a vjerujemo da će porast pratiti i broj posjetitelja što je dokaz da je 40-tak volontera odradilo dobar posao", istako je Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Lipik, koja je zajedno s gradskom upravom najviše učinila na organizaciji ove vrlo uspješne manifestacije što potvrđuje maksimalna popunjenost lipičkih  parkirališta i brojni posjetitelji od kojih mnogi nisu Lipičani.

Sajam je otvoren do 19 sati, a osim kupovine posjetitelji zadovoljstvo mogu pronaći  u ugostiteljskoj ponudi i glazbi za koju su zadužene „Moslavačke lole".

 

sajam cvijeca 3