Žao mi je zbog Vaše „ slikovite “ naslovnice na portalu Pakračkog lista.
NK „Lipik 1925“ sa svim županijskim klubovima ima jako dobar odnos, bez obzira da li se nalaze na zemljopisnoj karti ili ne i takav prijateljski odnos želimo i sa NK  Hajdukom. Ne razumijem zašto se spominju politika, mediji, poduzetnička agencija i Komunalac, jer to naprosto nema nikakve veze sa sportom u Lipiku.
Moj sin navršava 18 godina i nogometom se bavi od svoje pete godine i to mu je obaveza, isto kao što ide i u školu. Međutim, danas-sutra neće živjeti od nogometa, nego od škole, a danas igra nogomet, jer taj sport voli.
U ovom klubu su djeca, za nas, na prvom mjestu, bili oni iz Pakraca ili Lipika. Za mene su sva djeca jednaka, a tko će igrati u kojemu klubu to je njihova osobna volja. Ovim putem pozivam roditelje da dovedu djecu da se bave sportom, da ih maknemo od kompjutera, igrica, alkohola i cigareta i da se razvijaju u jednom sportskom duhu. A pitanje natjecateljskog ranga u kojemu će djeca NK „Lipik 1925“ igrati, je isključivo naša odluka, te u svim kategorijama imamo vrlo kvalitetne, a pogotovo domaće dečke i sa svim klubovima vrlo rado surađujemo, ali naš put biramo sami.

 

Predsjednik NK „Lipik 1925“: Igor Horvat

Članak možete pročitati ovdje..http://pakrackilist.hr/lipiku-odbijena-incijativa-hajduka-lipicani-ne-zele-zajednicku-skolu-nogometa