Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević donio je danas Odluku o proglašenju elementarne nepogode od  mraza za cijelo područje grada Pakraca koji je izazvao  štete na poljoprivrednim kulturama.

Prijave štete podnose se Povjerenstvu za procjenu štete od elementarne nepogode Grada Pakraca, Trg bana J. Jelačića 18, Pakrac (I kat, desno, ured br. 118), svaki radni dan od 7 do 15 sati, i to u roku od osam dana od dana proglašenja elementarne nepogode, zaključno sa 11. svibnjem (srijeda).

Kako stoji u priopćenju iz Grada Pakraca, radi prijave štete potrebno je donijeti važeći dokument kojim prijavitelj dokazuje da je vlasnik (korisnik) imovine za koju prijavljuje štetu (vlasnički list, posjedovni list, OPG upisnik, arkod upisnik, ugovor o zakupu), a sve nepravovremene i nepotpune prijave štete neće se uvažiti.

Za sve dodatne informacije za pakračko područje građani se mogu obratiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 411-080.