suvenirnica naslovna

Pakračka suvenirnica na gradskoj šetnici u zadnje je vrijeme osjetno proširila ponudu artikala, a predstavila nam ih je voditeljica pakračke Turističke agencije, Nataša Janže.

Tako se sada osim suvenira ondje mogu kupiti i grickalice, slastice te gazirana i negazirana osvježavajuća pića. Budući da će od ponedjeljka Pakrac opet pohoditi učenici osmih razreda osnovne škole iz čitave Slavonije, bogato opremljena suvenirnica poslužit će im kao jedna od destinacija na kojoj će se moći osvježiti, ali i iz nje kući ponijeti uspomenu na Pakrac.

Artikala ima raznih i prilagođeni su svačijem džepu, pa se tako cijene kreću već od svega 1 euro, koliko je primjerice potrebno izdvojiti za razglednicu ili upaljač, dok mali privjesak stoji 2, a kemijska olovka 2,50 eura. Jedan od traženijih artikala su majice, koje dolaze u raznim bojama i veličinama te s različitim amblemima Slavonskog banovca ili pak prigodnim natpisima. Za takvu majicu od kvalitetnog materijala potrebno je izdvojiti 10 eura.

IMG4296
IMG4295
IMG4294
IMG4293
IMG4291
IMG4292
IMG4290
IMG4302
IMG4301
IMG4299
IMG4298
IMG4297

Od ostalog asortimana možemo izdvojiti LED lampu po cijeni od 9 eura, set podmetača za 10 te drvenu kutiju za vino po cijeni od 17,50 eura. Kad smo već kod toga, u ponudi je i zanimljiv magični stalak za boce, po cijeni od 17 eura. Najskuplji, ali i jedan od najatraktivnijih artikala je drveno-stakleni točionik, koji košta čitavih 75 eura, a odmah pored njega smjestio se posebni otvarač za boce koji može biti vaš za 19 eura.

Ima tu još kapa, šalica, silikonskih torbica, staklenih boca za vodu, prigodnih poklon paketa, privjesaka za ključeve, platnenih vrećica, a moguće je kupiti i banovac u prigodnoj vrećici. Posebna atrakcija su raznobojne gumene patkice koje će se zacijelo svidjeti najmlađima, ali i onima koji su ostali mladi u srcu.

jebene patkice