policijsko izvjesce tuca u kaficu naslovna

Svaki veći event po nepisanom pravilu izluči uzročno-posljedične dogodovštine pa tako izuzetak nije bio ni koncert Halida Bešlića na prostoru lipičkih bazena. Nitko se tome ne čudi niti ga iznenadi, a glavni akteri će već nekako nastaviti sa svojim životima i nakon uplitanja u nemile postkoncertne događaje.

Naime, u subotu 5. listopada oko 22.50 sati u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana, u ugostiteljskom objektu, 18-godišnjak je galamio i tjelesno napao 22-godišnjaka te sa šanka srušio nekoliko staklenih čaša i boca. Nakon toga je na terasi ugostiteljskog objekta galamio na 46-godišnjaka, a ispitivanjem alkoholiziranosti kod svih je utvrđena prisutnost alkohola.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 18-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

tucnjava u kaficu

Iste večeri, u Lipiku su se također dogodila dva bijega s mjesta prometne nesreće u ulicama Slavonska i Hrvatske mladeži, saznajemo iz Policijske uprave požeško-slavonske.