iohannites naslovna

Motoklub Iohannites ovaj vikend, 21. rujna, slavi svoj 11. rođendan te tom prigodom na proslavu poziva sve pratitelje, simpatizere, sponzore i ljubitelje vožnje na dva kotača. Obilježavanje obljetnice održat će se na adresi Franje Filipovića 110, Kukunjevac, u mjesnom domu u kojemu je stacioniran klupski clubhouse. Najavljeno je opuštanje uz oktanske zvuke dobrog starog R'N'R-a, a glavni dirigent bit će poznati DJ Poky. „Dođite u svima poznati standardni, domaćinski ambijent, a u 17 h moto defileom lagano ćemo protresti ulice grada Lipika“, pozivaju iz kluba.

Humanitarna akcija za nesretno stradalog Ivana Šćepinu

Članovi motokluba i dosad su se isticali svojim humanitarnim angažmanom, a ovaj put donacije će skupljati za Ivana Šćepinu, koji je teško stradao nakon pada s pet metara visine, pri čemu je ozlijedio glavu. Tim je nesretnim slučajem zadobio teške tjelesne ozljede (lijeva strana oduzeta, ne govori, puknuće lubanje, dislokacija čeljusti), zbog kojih je u Krapinskim toplicama i priprema se za početak rehabilitacije.

iohannites scepina

„Na žalost, za liječenje mu je potrebno 250 tisuća eura, zbog čega Vas ovim putem pozivamo da nas posjetite i pokažete veliko srce, VRATIMO IVANU MLADOST!“, poručuje Senad Hurmić, predsjednik motokluba. Osim toga, sredstva možete uplatiti na račun njegova oca Darija Šćepine, na RBA račun HR0324840083235116262, uz napomenu da je to novac za Ivanovo liječenje i rehabilitaciju. Osim toga, sredstva možete uplatiti i na račun Humanitarne udruge VG Legacy, HR7224840081502032607, s obaveznim opisom plaćanja 12. IGRAČ.

iohannites 12igrac