javni natjecaj stan

Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje za prodaju nekretnina donijelo je odluku o prodaji šest pakračkih stanova u svom vlasništvu, a za njihovu kupnju mogu se nadmetati sve fizičke i pravne osobe. Prvo razgledavanje stanova održano je danas, 16. srpnja, u jutarnjim satima, a bit će ponovljeno i u petak, 19. srpnja. U ovom krugu u ponudi je šest stanova, od čega njih pet u višestambenoj zgradi na adresi Kalvarija 36 te jedan u Ulici braće Radića 14. Početne cijene kreću se u rasponu od 11.450 pa do 19.450 eura, a kupuju se u zatečenom stanju, po principu „viđeno – kupljeno“.

Današnje razgledavanje privuklo je popriličan broj zainteresiranih, od kojih su jedni tražili svoju prvu nekretninu, drugi stan za roditelje, dok su treći na ponuđene stambene prostore gledali kroz prizmu primamljive financijske investicije. Premda su stanovi generalno gledajući u prilično zapuštenom stanju i zahtijevaju nemala ulaganja, početne cijene dovoljno su primamljive te vjerujemo kako ponuda neće nedostajati.

javni natjecaj stan2

Svi zainteresirani koji su propustili današnje razgledavanje mogu ga ponoviti u petak ujutro, u vremenu od 9 do 9.45 sati za stanove na Kalvariji te od 10 do 10.30 za stan u Radićevoj. Osim toga, sve ostale informacije moguće je dobiti na kontakt-broj 034/290-803. Zainteresirani ponuditelji dužni su uplatiti jamčevinu u visini od 10 posto početne cijene nekretnine, a ponude će se otvarati 19. kolovoza u 10 sati, u prostorijama HZMO-a Zagreb. Detalje potražite na https://www.mirovinsko.hr/hr/natjecaji-za-nekretnine/50.