vatrogasci banovac naslovna

Jučer je u Velikom Banovcu održano vatrogasno natjecanje u organizaciji Vatrogasne zajednice područja Pakrac-Lipik te Upravnog odbora i Zapovjedništva.

Natjecateljske ekipe postrojio je zapovjednik Tomislav Stokić, nakon čega je okupljene sudce, voditelje, roditelje i sve navijače pozdravio predsjednik Ilija Turković stariji, poželjevši im da postignu što bolje rezultate i da svojim ponašanjem sudcima olakšaju posao.

vatrogasci banovac turkovic

U ime grada Pakraca i pakračke gradonačelnice Anamarije Blažević, pročelnik upravnog odjela za društvene djelatnosti i gospodarstvo Marijan Malogorski rekao je kako je lijepo vidjeti pomladak u ovolikom broju te poželio svima da se dobro zabave, nakon čega je natjecanje proglasio otvorenim.

vatrogasci banovac malogorski

Od ekipa su najuspješniji u kategoriji muškog pomlatka bili natjecatelji DVD-a Gaj, nakon čega su slijedili predstavnici DVD-ova Poljana, Donje Obriježi, Antunovca i Prekopakre.

vatrogascibanovacsudci
vatrogascibanovacpublika
vatrogascibanovacnatjecatelji2
vatrogascibanovacnatjecatelji
vatrogascibanovacdjeca

I u kategoriji mladeži najuspješniji su bili predstavnici DVD-a Gaj, iza kojih su se plasirali DVD-ova iz Velikog Banovca, Pakraca i Prekopakre.